Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/179 anonim ***** válasza:
100%

"Ha teszel, akkor mindenki jobban jár."

Már meg is érkeztünk a piramisjátékhoz.

2023. okt. 23. 15:58
 12/179 anonim ***** válasza:
Nyilván ha kiveszel belőle 100 dollárt, nem fogod leadózni. De mondjuk 1 milliót már illene. Eleve az a legjobb hogyha revolutra utalod a binance-ból.
2023. okt. 23. 21:44
 13/179 anonim ***** válasza:
36%
Ugyan úgy leadózod. A bevallásodban. Nem piramis. Aki ezt írja nem ért hozzá. Nem is értem.:)))) nem fogok vitatkozni senkivel. Akit érdekel az úgyis elkezdi csinálni.
2023. okt. 23. 21:47
 14/179 anonim ***** válasza:
100%
Én is benne vagyok és piramis. Úgybis regisztráltam h tudtam. Szarom le. Amíg pénzem van belőle kit érdekel h piramis vagy se?
2023. okt. 26. 18:05
 15/179 anonim ***** válasza:
Te mióta csinálod?
2023. okt. 26. 21:55
 16/179 anonim ***** válasza:
100%
45 napja 50USDT-vel kezdtem most 250... kaptam bonuszt emberek után stb. Jutalék azért ennyi. Én azt gondolom, hogy attól hogy benne vagyunk és nyomjuk, reálisan kell látni és nem kell hazudozni, hogy nem piramis...
2023. okt. 27. 09:44
 17/179 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hazudozok. Ha vannak behozott embereid, akik aktívak, persze jobban keresünk. De ha nem hozol be magad alá senkit is sokat keresel. Tehát nem mérvadó a multilevel marketing. Anélkül is megy a dolog.
2023. okt. 27. 21:28
 18/179 anonim ***** válasza:
0%
Anélkül is megy. Mert mások hoznak be elég embert. Ez ne tévesszen meg.
2023. okt. 28. 08:40
 19/179 anonim ***** válasza:
0%

Tedd fel a kérdéseket:

Ha létezik robot ami kereskedik akkor miért csak 4x lehet/nap?

Ha 3000x kereskedne a robot akkor annyiszor a bevétel felét vinné a cos mint "szervízköltség" és annyiszor bevétel fele a tiéd.

4x tudsz, ami azt bizonyítja, hogy nem haladhatsz gyorsabban mint ahogy emberek lépnek be világszerte a cosba...

Miért írta Bess, hogy ha több profilod van akkor te kirabolod a cost?

Mert ha lenne robot ami kereskedik több profillal kereskednék, több lenne a bevétele a cosnak, logikusan... de nem, te akkor kirabolod a cost. Miért?

Mert ha kezded 50 usdt vel és elérsz 500 usdt ig majd regisztrálsz 9 másikat a fő profilod alá úgy, hogy kiveszel 450 usdt-t és 50 esével beutalgatod az a cos pénze... és a cos pénzéből van 9 új felhasználó aki mind te vagy és ez nem új tőke beáramlás hanem raboltad a cost.

Ha van robot nem tudod rabolni a cost...

Ez egy szín tiszta piramis játék, de van belőle bevételed ez a lényeg. A többi nem lényeges...

Valamint milyen cég az amit nem lehet reklámozni nyíltan mert bannolnak? XD Ébredjél már fel, ha benne vagy egy ilyenbe legalább tudjad, hogy mibe vagy benne hogy ne érjen meglepi.

2023. okt. 28. 09:03
 20/179 anonim ***** válasza:
Szted milyen cég? Te mit gondolsz? Meddig fog ez így menni? Mert nekem van ismerősöm aki 2022 óta nyomja. Én már 5x nyomok amúgy.
2023. okt. 28. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!