Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?2023. okt. 9. 17:16
21/179 anonim válasza:
Érdekes 2023 márciusba indult a kamu céginfó szerint akkor havrod hog, van benne 2022 óta?
22/179 anonim válasza:
Nem magyar. Mindenki mást mond erről a cégről.
23/179 anonim válasza:
Máshol meg az van, hogy 6éve megy…..
24/179 anonim válasza:
Linkeld már be, sehol nem láttam ilyet, hogy 6 éve megy.
25/179 Atesz87 válasza:
Az app-ban is írj mikor kezdődött!
2015ben startolt , 2019-ben lett a jelenlegi app kifejlesztve!
Magyarországon ahogy az előttem szóló is írta, kb 1 éve van bent!
Én 3 hónapja csinálom, a minimummal léptem be, azóta kivettem a négyszeresét , és jelenleg a kezdet összegem 12szeresét számszerűsítem!
Van magyar whatsapp csoport ahol sokan sokkal nagyobb szinten nyomják, közvetlen környezetemben van olyan ismerősöm aki 50ezer dollár felett tart !
Piramis "játék", és működik!
A szkeptikusok nyereségtől vonják meg magukat!
Én úgy voltam vele hogy 20ezret nem fogok vissza sírni ha elbukom, de mint írtam, bőven pluszba vagyok már!
Szerintem egy próbát megér!
26/179 A kérdező kommentje:
Ki hova utalja ki a pénzét? Gondolom először Binance-ra de utánna hova?
2023. okt. 30. 17:12
28/179 anonim válasza:
Hol van az a whatsapp csoport?
29/179 anonim válasza:
Az én ismerőseim közül is sokan milliomosak már papíron ebből a szarból, aztán csak össze-vissza hebegnek-habognak, ha felmerül az a kérdés, hogy mennyit vettek ki belőle. Meg bármit kérdeznek tőlük, 2 mondaton belül belezavarodnak a saját hazugságaikba, amiket a whatsapp csoportban lévő “főnökök” adnak a szájukba.
30/179 anonim válasza:
Nekem személy szerint soha senki semmilyen csoportban nem adott jó tanácsot. :) Ezt te azért mondod, mert nem vagy benne. Ha 3-4 naponta 500 dollárokat utalnál ki magadnak, akkor te minek neveznéd magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!