Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/179 Atesz87 válasza:
63%

Csoki!

Nem értem miért általánosítod itt a cos felhasználókat mert van pár ismerősöd akiknek a tudása ott kimerűl hogy számszerűsítenek!

Ezek szerint te még ennyit sem tudsz róla, de megszólni megtudod a másikat mert kipróbál valami újat! A különbség hogy ők mernek, és ezek szerint nyertek is! És látod?! Nem is kell többet érteniük hozzá!

Binance-ról finteches cégekhez kitudod utalni (wise, revolution, zen, stb.), majd kártyát is tudsz igényelni ezektől, alkalmazással is tudsz fizetni!

Vagy binancen befekteted másik kriptóba!

Sok sikert!

Pacsi

2023. okt. 31. 09:44
 32/179 anonim ***** válasza:
51%

Ezer meg egy ilyen oldal van, amik folyamatosan dőlnek be. Csak hogy a közeljövőből említsek párat, Samandriel Group, PLC Ultima. Ezek mind ugyanerre a sémára épülnek, mindben az a közös, hogy a végén mindenki bukik aztán különböző facebook csoportokban siránkoznak, hogy elbukták a pénzüket, segítsenek rajtuk.

Ez nem merés vagy nem merés kérdése.

Sok íratlan szabálya van a befektetéseknek. Egyike az, hogy ha azt hiszed a többi ember hülye, mert nem veszi észre a tuti bizniszt csak te, akkor sajnos te vagy a hülye.

Persze most elkezditek védeni, hogy 500-600 dollárt vesztek ki 3-4 naponta, mert a vezetőitek ezt mondják nektek.

2023. okt. 31. 10:15
 33/179 anonim ***** válasza:
46%
Mint mondtam nincs vezetőm!!!:))) ezt nem tudom honnan veszed!!!
2023. okt. 31. 10:44
 34/179 Atesz87 válasza:
25%

Szkeptikus vagy, ezzel nincs semmi baj!

Szerintwm pont semmi köze a Samandrielnek ehez!

Csak mert mások kiprólnak valamit amit mernek ajánlani azért nem kell leírni őket!

Én mint írtam a számlámra kiutaltam a befektetet összegem 12szeresét!

Én nem fogok "sírni" ha ennek vége lesz!

Én akkor is csak ajánlom neked!

Ui.: Több kommentet ehez nem fogok fűzni!

Pacsi!

2023. okt. 31. 10:47
 35/179 anonim ***** válasza:
23%

25, azt is írja magárol a cos hogy nem piramis játék, de 1000%-ban piramis játék az egész.

Az, hogy mit hazudik magáról az nem érdekel senkit.

Egy a lényeg, hogy van belőle pénz...

2023. nov. 3. 08:47
 36/179 anonim válasza:
Valaki el tudna kuldeni a whatsappos csoportot?😁
2023. nov. 5. 10:32
 37/179 anonim válasza:
Szerintem a DCPTG sokkal jobb.
2023. nov. 5. 13:52
 38/179 anonim válasza:
67%

Én is csinálom a COS-t, pár hete kezdtem, van belőle profitom már,viszont a napokban jöttem rá, hogy ez is egy csalás, amolyan ponzi séma vagy pilótajáték.

Nem veszitek észre hogy a rendszert a befizetések tartják fent? Egyre nagyobb és egyre többször kínálnak jutalékot ha valakit meghívsz és ha az befizet 100,200,500-at, akkor még több pénz fog dőlni. Aki eddig kivett és profitot termelt, az más pénzéből szedte meg magát. Inkább lekéne állítani, mielőtt túl sokan buknának.

Az is érdekes, hogy mindig nyereséget tud generálni az mesterséges intelligencia kereskedő uraság, a nap bármely szakában bármelyik másodpercében. Szerintetek hogy lehet ez, valszeg úgy, hogy a befizetett tőkéből osztja ki a te tőkédhez tartozó jutalékot. Honnan tudja a nyerési esélyt? Ha kereskedik nem tudhatja előre mekkora értékben tud kereskedni...

És az utolsó dolog ami bennem kérdést vetett fel, miért 0-ás a coscoinos tárcám? Nézd meg tronscanbe, írd be a cos-os tárcád címét és látni fogod hogy 0 és ott is lesz a tranzakció, hogy a feltöltés után pár órával tovább lett küldve egy gyűjtő számlára. Ahol nem kis pénz van, erről küldik tovább egy másik tárcára, ahonnan meg megtörténnek a kifizetések. Érdekes módon a befizetések vannak összegezve és nem érkezik máshonnan akkora összeg, amivel állítólag aznap kereskedtek:) szóval nem kereskedéssel kerested a pénzed, hanem a programmal legálisan vetted el más által befizetett tőkét. Ahogy sajnos én is, de én kiszálltam most már, nem vagyok hajlandó lehúzni másokat!

2023. nov. 7. 15:01
 39/179 anonim ***** válasza:
36%
Én is kivettem lóvém. Ennyi volt. Én sem vagyok hajlandó lehúzni senkit.
2023. nov. 8. 08:18
 40/179 anonim ***** válasza:
Szia, a dcptg-re tudsz küldeni kódot? Meghívói kódot?
2023. nov. 13. 17:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!