Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?2023. okt. 9. 17:16
41/179 anonim válasza:
"Én mint írtam a számlámra kiutaltam a befektetet összegem 12szeresét!"
Bizonyítsd!
42/179 anonim válasza:
Mennyi hitetlen ember van itt. :D
43/179 anonim válasza:
Nem hitetlen, csak reálisan gondolkodó. Nagy különbség. Hiszékenynek lenni bűn.
44/179 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Szabad országban élünk. Én profitálok belőle. És nem azért mert hiszékeny vagyok. Megprobáltam egy olyan összeggel ami nem fáj ha elbukik. Eddig működik. Ésszel kell csinálni.
46/179 anonim válasza:
Isten4 (nem 5, nem 3, hanem 4)
Az üzenet szövege:
Találkozzunk ott ahol akarod. Gyere el majd megmutatom neked mi a helyzet. ;)
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
""Én mint írtam a számlámra kiutaltam a befektetet összegem 12szeresét!" Bizonyítsd!"
47/179 anonim válasza:
Ide nyomjál nyugodtan screenshotot a beutalásodról és a kiutalásaidról, te Isten4! Komoly csávó lehetsz...
48/179 anonim válasza:
"Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak."
Hát, akkor a legjobb, ha az ismerőseidet kérdezgeted a kiváló tapasztalataikról. Nem? Vagy nekik nem hiszel?
49/179 A kérdező kommentje:
48 most nem velem veszekedesz hanem a többi válaszadóval, hiszek és bízok az ismerőseimnek és csinálom is, már megdupláztam a befektetett tőkémet.
2023. nov. 15. 05:40
50/179 anonim válasza:
49. Én is. A többi nem számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!