Véleményt szeretnék kérni egy bizonyos tippmixtippek1x2.hu oldal prémium fizetős csoportjáról. Mennyire megbízható?
Egy percre gondolkozz el rajta hogy ha annyira tuti tippeket adnak, miert nem ok maguk jatsszak meg oket?
A tippek csak tippek, puszta spekulacio. Ha nem jon be es te ratetted a csaladi vagyont, mi lesz, reklamalsz a facebookon?
Nem facebookos csoportról van szó.
Bejegyzett adószámmal és cégjegyzék számmal rendelkezik. Egy kft.
És emiatt gondoltam azt hogy valós lehet.
Mir értesz "megbízhatóság" alatt?
Elég az, hogy fizetsz, és kapsz valamilyen tippeket?
Vagy ha már fizetsz, akkor szeretnéd, ha olyan tippeket kapnál, amivel legalább a befeketetett pénzt és a tippekért kifizetett pénz visszajönne?
Esetleg csak azt tartod megbízhatónak, ha legalább megduplázod a befektetett pénzt minden hónapban?
Nos... Az elsőt gondolom mindenképpen teljesíti az adott cég. De ezzel még csak ő gazdagodott, és nem a tippmixen megjátszott meccseiből.
A másodikat tudja-e garantálni valaki? Szerintem biztos, hogy nem.
A haramadikat? Na az meg gyakorlatilag a mese kategória.
Egyébként szerintem alacsony oddsra lehetne csak megjátszani azt, hogy a "kérdéssel" a saját oldaladat reklámozod (amit természetesen kötelezően le is fogsz tagadni).
6.
Én csak egy tanácstalan mixelő vagyok aki rátalált erre az oldalra.
Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy napitutitippek.hu Miután a két tulajdonos NTT és Mammut jól lehúzta a népet az újabbnál újabb kamu csoportjukkal és jól meggazdagodtak (ez alatt mondjuk 100 millió forintot érts durván) külön utakra vágytak. Nosza NTT meg is csinálta a tippmixtippek1x2-t Mammut meg a maxtippmixtippet.
Szerintem keress rá az NTT-re az oldalon, olvasd el a válaszokat és döntsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!