Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
 121/179 anonim ***** válasza:

"Rokonok léptettek be, ők is be lettek csapva, ők is ugyanolyan jóhiszeműek (és buták) voltak, mint én. Esetemben kizárt, hogy rossz szándékkal akartak volna beléptetni."

Az egész rokonságban senkinek nem volt meg a józan esze, vagy csak nem hallgattatok rá, és lehurrogtátok, hogy irigy rátok és nem akar könnyen, gyorsan sok pénzt keresni?

2023. nov. 26. 09:33
 122/179 anonim ***** válasza:
Ti is benne voltatok a híres-neves whatsapp csoportok egyikében, amikről itt szó volt? A segítőkész adminok nem mondanak semmit?
2023. nov. 26. 09:39
 123/179 anonim válasza:
118-as, nem tudom te hova adtad meg az adataidat, de ha a Binance-ra gondolsz az biztonsagos, ok nem fognak lenyulni.
2023. nov. 26. 10:21
 124/179 anonim válasza:
KuCoin-ra adtam meg. De a KuCoin app telepítése előtt a Cos appja lett telepítve, és ha ez a Cos egy adathalász program, akkor olyan, mintha ott is megadtam volna. Gondolom én.
2023. nov. 26. 10:49
 125/179 anonim ***** válasza:
Ez így van. Többször elmondtam itt már ezt, de titeket elvakított a rózsaszín köd
2023. nov. 26. 10:52
 126/179 anonim válasza:
A WhatsApp-os csoportba én nem léptem be. 118-as vagyok (és 124.)
2023. nov. 26. 10:59
 127/179 anonim ***** válasza:

"KuCoin app" 😂😂😂

Komolyan megérné egy ilyen hülyeséget indítani valami hajléktalan nevére. 😂

2023. nov. 26. 11:09
 128/179 anonim ***** válasza:
Lett végül valami az adminokkal? Vagy elfutnak a pénzetekkel?
2023. nov. 26. 18:54
 129/179 anonim válasza:
A csoportokba már csak az adminok írhatnak. A pénzünkkel bárki elfuthatott eddig, aki beregisztrált a Cos-hoz, mivel mindenki a közösből vette ki a maga "kereskedéseinek" összegét, legalábbis szerintem. Én egy fillért sem láttam eddig viszont, ezután sem fogom. Nyilván a nagy nyertesei ennek maga a Cos programozói. Szerintem.
2023. nov. 26. 19:47
 130/179 anonim válasza:
Az adatokat nem kapták meg miben nem hozza hanem a binance lett regisztrálva sok köze nincs nekik hozzá az hogy kripto láncon utaltok pénzt attól ők a személyes adatokat nem kapják meg
2023. nov. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!