Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
160 ezret buktál? Pedig még itt a cseng a fülemben:
“hiszek és bízok az ismerőseimnek és csinálom is, már megdupláztam a befektetett tőkémet.” :D
"Mivel ez nem piramis játék, így el kell keserítselek. Nem dől össze. Ha nem értesz hozzá, akkor miért szólsz bele?"
Na most kíváncsi vagyok, hogy mit mondana a "kedves hozzáértő úriember"...
"Igen megdupláztam, 320ezret akartam kiutalni amikor jött a “hackertámadás” megkezdtem a kiutalást de nem érkezett meg, aki hamarabb kiszállt, az járt jól. Én lekéstem, működött a rendszer, de itt a vége"
Amennyiben egy ócska piramisjátékot egy "jól működő rendszernek lehet titulálni", akkor igen... működött. Anyám borogass, mennyi szellemileg korlátolt ember van. Én mindig azt mondtam, hogy sajnálok mindenkit, akit átvernek, de most már más a véleményem. Az ilyen megérdemli. Tényleg.
"Igen megdupláztam, 320ezret akartam kiutalni amikor jött a “hackertámadás” megkezdtem a kiutalást de nem érkezett meg"
Megdupláztad a semmit. Nyomkodtál egy gombot az applikációban, ami érdekes módon mindig csak növelt a beutalt pénzeden, soha nem csökkentett. Kiutalni persze nem lehetett, mivel a beutalás volt a rendszer lényege, nem a kiutalás.
167... Hülyegyerek, én is utaltam ki, mint ahogy sokan. Az a baj hogy hülye vagy ehhez. Meg a többiek is.
Beutalsz, duplázol, pénzt kiszeded...utána már a játékpénzed marad bent. Emberek hívsz be gyűlik a lóvé és kiszedegeted a lóvékat. Ennyi
"Hülyegyerek, én is utaltam ki, mint ahogy sokan. Az a baj hogy hülye vagy ehhez. Meg a többiek is. Beutalsz, duplázol, pénzt kiszeded...utána már a játékpénzed marad bent."
Hát, persze. Azóta is azt a pénzt költöd, amit kiutaltál, nem?
"Ne legyel már ennyire analfabéta hozzá. Jézusom... ovodás fiam hamarabb megérti ha elmondom neki hogy működik ez...."
Te ezt felnőtt fejjel csináltad és ahelyett, hogy leszegnéd a fejed szégyenedben és csendben hallgatnál, még büszke is vagy rá és idióta agyhalottnak nevezel mindenkit, aki rávilágít mekkora lúzer vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!