Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/669 anonim ***** válasza:

T.Gumicukor!

Csak nehogy az történjen "adminisztrációs" tévedésként, hogy a tértivel megkapott tájékoztató szerintük az elszámolás volt, és elkezd ketyegni a 30 nap határidő a panaszra.

2015. jún. 5. 10:24
 572/669 anonim válasza:
M1 a hírekben beszélt szeretett bankunkról :)
2015. jún. 5. 10:25
 573/669 anonim válasza:

[link]

5:45-től

2015. jún. 5. 10:41
 574/669 Brumi49 válasza:

Nagyon okos felvetés volt, köszi.

Nem tartom kizártnak, hogy volt valami hátsó szándéka a honlapon is szereplő tájékoztató kiküldésének.

5-6 héttel később hogy bizonyítja be bárki, hogy nem az elszámolást kapta meg, hanem ezt a levelet?

Érdemes lenne náluk ezt szintén tértivevényes levélben jelezni, hogy megkaptuk a tájékoztatót, de az elszámolást várjuk továbbra is. Így nem mondhatja később, hogy az elszámolás volt a levélben.

2015. jún. 5. 10:49
 575/669 anonim válasza:
Igen, ez igaz. Különben miért küldenének egy sima tájékoztató levelet tértivevénnyel. Azt sima, vagy max. ajánlott levélként szokták küldeni.
2015. jún. 5. 11:44
 576/669 Kovács László 1967 válasza:
2015. jún. 5. 12:02
 577/669 anonim válasza:
Most csatlakoztam a Fbookon a Banif Plus MIX nevű csoporthoz, ahol szintén csupa elégedett vásárló van, akik szintén közös fellépést fontolgatnak (nem, nem a nagyszínpadon). Esetleg érdemes lenne megnéznetek, vannak ott érdekes dolgok...pl van, h levélben azért utasították el a kifizetési kérelmet, mert (kapaszkodjatok) NEM KÉK TINTÁVAL TÖLTÖTTE KI. Ezek után asszem félve nézek a pillanat elé, amikor majd valamikor felbontom a még fel sem adott elszámolásom.
2015. jún. 5. 12:19
 578/669 mahonyhun válasza:
100%

Hello.

Levelet nem kaptam én sem,viszont a csekk küldés az megy náluk,utolsó telefonbeszélgetésünkkor azt mondtam neki, hogy amig nem kapom meg addig ők sem kapják meg a törlesztőt.

2015. jún. 5. 12:28
 579/669 anonim ***** válasza:
Ma sikeresen fel tudtam hívni a bankot. Persze azért az üzenetrögzítős hang az dumált, de utána egyből felvettél. Érdeklődtem, hogy miért nem voltak képesek megküldeni a részletes elszámoló papírt, amit hétfőn kértem emailben. (mert akkor sem lehetett elérni őket telefonon). Az ügyintéző tényleg rendes volt. Rögzítették a kérelmemet, hogy panasszal élhetek a MKB-nál, amiért 5 napon belül nem kaptam meg. Tudnátok elérhetőséget írni? Félek, hogy kicsúszok a 30 napból!
2015. jún. 5. 12:46
 580/669 csiga74 válasza:
Sziasztok! Én sem kaptam még semmit, a múlt héten pénteken tértiv.-ajánlottan adtam fel a honlapról nagynehezen letöltött bejelentőt, de semmi. Tegnap kiszámoltam mennyit is nyert rajtam ez a bank, hát a sírás kerülgetett. 700 ezret vettem fel 48 hónapra, 34. hónapban kifizettem a fennmaradó tartozásomat és konkrétan a felvett összeg háromszorosát húzták le rólam, azaz 2129 ezret. 2010-ben lezárt hitelem van és attól félek, hogy mire lesz ebből az ügyből valami, elévülés miatt fogok bukni.
2015. jún. 5. 12:53
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!