Csak nehogy az történjen "adminisztrációs" tévedésként, hogy a tértivel megkapott tájékoztató szerintük az elszámolás volt, és elkezd ketyegni a 30 nap határidő a panaszra.
Nem tartom kizártnak, hogy volt valami hátsó szándéka a honlapon is szereplő tájékoztató kiküldésének.
5-6 héttel később hogy bizonyítja be bárki, hogy nem az elszámolást kapta meg, hanem ezt a levelet?
Érdemes lenne náluk ezt szintén tértivevényes levélben jelezni, hogy megkaptuk a tájékoztatót, de az elszámolást várjuk továbbra is. Így nem mondhatja később, hogy az elszámolás volt a levélben.
2015. jún. 5. 10:49
575/669 anonim válasza:
Igen, ez igaz. Különben miért küldenének egy sima tájékoztató levelet tértivevénnyel. Azt sima, vagy max. ajánlott levélként szokták küldeni.
Most csatlakoztam a Fbookon a Banif Plus MIX nevű csoporthoz, ahol szintén csupa elégedett vásárló van, akik szintén közös fellépést fontolgatnak (nem, nem a nagyszínpadon). Esetleg érdemes lenne megnéznetek, vannak ott érdekes dolgok...pl van, h levélben azért utasították el a kifizetési kérelmet, mert (kapaszkodjatok) NEM KÉK TINTÁVAL TÖLTÖTTE KI. Ezek után asszem félve nézek a pillanat elé, amikor majd valamikor felbontom a még fel sem adott elszámolásom.
2015. jún. 5. 12:19
578/669 mahonyhun válasza:
Hello.
Levelet nem kaptam én sem,viszont a csekk küldés az megy náluk,utolsó telefonbeszélgetésünkkor azt mondtam neki, hogy amig nem kapom meg addig ők sem kapják meg a törlesztőt.
2015. jún. 5. 12:28
579/669 anonim válasza:
Ma sikeresen fel tudtam hívni a bankot. Persze azért az üzenetrögzítős hang az dumált, de utána egyből felvettél. Érdeklődtem, hogy miért nem voltak képesek megküldeni a részletes elszámoló papírt, amit hétfőn kértem emailben. (mert akkor sem lehetett elérni őket telefonon). Az ügyintéző tényleg rendes volt. Rögzítették a kérelmemet, hogy panasszal élhetek a MKB-nál, amiért 5 napon belül nem kaptam meg. Tudnátok elérhetőséget írni? Félek, hogy kicsúszok a 30 napból!
2015. jún. 5. 12:46
580/669 csiga74 válasza:
Sziasztok! Én sem kaptam még semmit, a múlt héten pénteken tértiv.-ajánlottan adtam fel a honlapról nagynehezen letöltött bejelentőt, de semmi. Tegnap kiszámoltam mennyit is nyert rajtam ez a bank, hát a sírás kerülgetett. 700 ezret vettem fel 48 hónapra, 34. hónapban kifizettem a fennmaradó tartozásomat és konkrétan a felvett összeg háromszorosát húzták le rólam, azaz 2129 ezret. 2010-ben lezárt hitelem van és attól félek, hogy mire lesz ebből az ügyből valami, elévülés miatt fogok bukni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!