A kedvenc bankunk mi alapján számolja a kamatot? Nekem 11,49% tisztességes! Van akinek ez 27% Kinél mi a tisztességes kamat? Azt írják, hogy a szerződés megszünésekor használt kamatot használták az elszámoláshoz. Ha közben többet fizettettek velem az már nem számít, és miért nem a szerződés kötésekor leírt kamatot veszik az elszámolás alapjául? Lehet ez lesz a hiba!!!! Ez alapján el tudom képzelni, hogy valakinek 0ft jött ki. Mindenki nézze meg figyelmesen az elszámolás 1.oldal lap alján található szöveget. "Az elszámolás során figyelembe vett, a szerződés megszünésének időpontjában alkalmazott tisztességes kamat mértéke (%): 11,49" Szerintem itt van a sunyiskodás!!! Miért nem az induló kamattal számolnak??? Szerintetek ez rendben van? Ja és én 2 hete várom a részletes elszámolást, de fogalmuk sincs mikor tudják küldeni. Itt mi van az 5 napos határidővel? Ki néz nekik 1 újabb bünti.Folyamatosan variáltak a kamattal "tisztességesen", ha megkapom a részletes elszámolást panaszt teszek a MNB-nál.
2015. jún. 16. 12:24
622/669 anonim válasza:
Sziasztok!
Meglévő hitelesek közül kapott már valaki értesítést esetleg csekket?
2015. jún. 16. 15:08
623/669 anonim válasza:
Igen én ma kaptam esedékes havi törlesztöről csekket,aminek fizetési határideje 13-a volt hmmmmmm érdekes.Elszámolást természetesen még nemküldték.
2015. jún. 16. 16:24
624/669 anonim válasza:
#623 válaszadónak:
Szia!
Csökkent a törlesztőd, vagy nem látsz különbséget?
2015. jún. 17. 07:56
625/669 anonim válasza:
Én is ma kaptam csekket részletes elszámoló helyett. Bosszant, mert augusztusban lejáró a hitel, reméltem, hogy már nem kell befizetnem, az utolsó pár hónapot, mert egy éves futamidő hosszabbítást kértem, de az alapszerződéshez képest sosem fizettem kevesebbet, sőt mindig jóval többet!
2015. jún. 17. 18:40
626/669 anonim válasza:
üdv.jun.5-en kértem fax.on a reszletes elszamolast,(lejart hitelröl van szo) tegnapi napon erkezett, mai napon tudtam atvenni....meg bogaraszom
2015. jún. 18. 12:58
627/669 anonim válasza:
Ráczné-nak
Nalam is hasonlo a helyzet 1-2-3 oszlopban u.az vagy kevesebb a 3(MNB) oszlop!
2015. jún. 18. 13:21
628/669 anonim válasza:
Nagy nehezen én is megkaptam a részletes elszámolást, de nem tudok kiigazodni rajta.
A kamatláb mind a 3 oszlopban megegyező.
Nálam az OTP deviza eladási árfolyamát vette a bank figyelembe és szinte az összes esetben az több mint az MNB-é. Erre egy csomó helyen az újraszámolt törlesztés havi bontásban több mint amennyit fizettem.
De van olyan rész is ahol az árfolyam megegyezik az MNB-vel, a kamatláb szintén ugyanaz és az újraszámolt törlesztés különbözik az eredeti befizetettől.
Na ilyenkor mire lehet megpanaszolni ezt az egészet?
2015. jún. 18. 20:36
629/669 Hnorbi76 válasza:
üdv
érdeklődnék, hogy a meglévő hitelesek kaptak-e már elszámolást,csekket? milyen reményeket fűzzek hozzá?csökken a törlesztő vagy a futamidő?
2015. jún. 19. 15:16
630/669 anonim válasza:
Még én sem kaptam semmit, se csekket, sem elszámolást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!