Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
 621/669 Richeyp válasza:
A kedvenc bankunk mi alapján számolja a kamatot? Nekem 11,49% tisztességes! Van akinek ez 27% Kinél mi a tisztességes kamat? Azt írják, hogy a szerződés megszünésekor használt kamatot használták az elszámoláshoz. Ha közben többet fizettettek velem az már nem számít, és miért nem a szerződés kötésekor leírt kamatot veszik az elszámolás alapjául? Lehet ez lesz a hiba!!!! Ez alapján el tudom képzelni, hogy valakinek 0ft jött ki. Mindenki nézze meg figyelmesen az elszámolás 1.oldal lap alján található szöveget. "Az elszámolás során figyelembe vett, a szerződés megszünésének időpontjában alkalmazott tisztességes kamat mértéke (%): 11,49" Szerintem itt van a sunyiskodás!!! Miért nem az induló kamattal számolnak??? Szerintetek ez rendben van? Ja és én 2 hete várom a részletes elszámolást, de fogalmuk sincs mikor tudják küldeni. Itt mi van az 5 napos határidővel? Ki néz nekik 1 újabb bünti.Folyamatosan variáltak a kamattal "tisztességesen", ha megkapom a részletes elszámolást panaszt teszek a MNB-nál.
2015. jún. 16. 12:24
 622/669 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Meglévő hitelesek közül kapott már valaki értesítést esetleg csekket?

2015. jún. 16. 15:08
 623/669 anonim válasza:
Igen én ma kaptam esedékes havi törlesztöről csekket,aminek fizetési határideje 13-a volt hmmmmmm érdekes.Elszámolást természetesen még nemküldték.
2015. jún. 16. 16:24
 624/669 anonim ***** válasza:

#623 válaszadónak:

Szia!

Csökkent a törlesztőd, vagy nem látsz különbséget?

2015. jún. 17. 07:56
 625/669 anonim válasza:
Én is ma kaptam csekket részletes elszámoló helyett. Bosszant, mert augusztusban lejáró a hitel, reméltem, hogy már nem kell befizetnem, az utolsó pár hónapot, mert egy éves futamidő hosszabbítást kértem, de az alapszerződéshez képest sosem fizettem kevesebbet, sőt mindig jóval többet!
2015. jún. 17. 18:40
 626/669 anonim válasza:
üdv.jun.5-en kértem fax.on a reszletes elszamolast,(lejart hitelröl van szo) tegnapi napon erkezett, mai napon tudtam atvenni....meg bogaraszom
2015. jún. 18. 12:58
 627/669 anonim válasza:

Ráczné-nak

Nalam is hasonlo a helyzet 1-2-3 oszlopban u.az vagy kevesebb a 3(MNB) oszlop!

2015. jún. 18. 13:21
 628/669 anonim válasza:

Nagy nehezen én is megkaptam a részletes elszámolást, de nem tudok kiigazodni rajta.

A kamatláb mind a 3 oszlopban megegyező.

Nálam az OTP deviza eladási árfolyamát vette a bank figyelembe és szinte az összes esetben az több mint az MNB-é. Erre egy csomó helyen az újraszámolt törlesztés havi bontásban több mint amennyit fizettem.

De van olyan rész is ahol az árfolyam megegyezik az MNB-vel, a kamatláb szintén ugyanaz és az újraszámolt törlesztés különbözik az eredeti befizetettől.

Na ilyenkor mire lehet megpanaszolni ezt az egészet?

2015. jún. 18. 20:36
 629/669 Hnorbi76 válasza:

üdv

érdeklődnék, hogy a meglévő hitelesek kaptak-e már elszámolást,csekket? milyen reményeket fűzzek hozzá?csökken a törlesztő vagy a futamidő?

2015. jún. 19. 15:16
 630/669 anonim válasza:
Még én sem kaptam semmit, se csekket, sem elszámolást!
2015. jún. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!