Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
 641/669 Csontos-Fülöp ***** válasza:
2015. júl. 1. 10:16
 642/669 Csontos-Fülöp ***** válasza:

Sziasztok! Felhívtam a Banif Plus Bankot! A kedves ügyintéző azt mondta, hogy a bevezető szövegtől eltérő információval nem tud szolgálni. Arra kérésemre pedig, hogy legyen szíves megnézni, hogy tegnap postára adták-e a levelet, azt válaszolta, hogy a mai naptól szerződésszám alapján nincs hozzáférése a szerződésekhez, ezért nem tudja megmondani, hogy postára adták-e vagy nem.

Ezután felhívtam az MNB-t. Itt az ügyintéző azt mondta, hogy már 2-szer megbírságolták a bankot, amiért nem tett eleget az elszámolási kötelezettségének. És, ha megjön az elszámolás és kérem a részletes elszámolást, akkor a részletes elszámolás megküldésére 5 munkanapjuk van. Ha nem érkezik meg 5 munkanapon belül, akkor az 5.nap leteltét követően írni kell egy panaszlevelet a Banifnak, hogy akadályoztatva voltam az elszámolás megismerésében önhibámon kívül, és tértivevényes levélként postára adni, mert a későbbi jogorvoslati vizsgálatoknál szükség lesz rá.

2015. júl. 1. 10:51
 643/669 anonim válasza:
Én 3 hete megkaptam az elszámolást, el is fogadtam. A nyilatkozatot visszaküldtem és a bankszámlás fizetést választottam. Azóta is várok rá.
2015. júl. 5. 12:07
 644/669 anonim válasza:

Én 2004-ben vettem fel hitelt még az akkori techni credito néven futó tolvajoknál, és a lejárat előtt sikerúlt visszafizettem egy összegben kp.-ban.Gondoltam végre megszabadúltam egy nyügtől! Úgy tünik semmi nem megy ebben az országban könnyen.Kerestem az előző néven ezt a bankot és kidobta a banifot. már akkor furcsa érésem volt,hogy minek ez a sok névváltoztatás.Olvasom a hozzászólásokat ,de egy valamit még mindig nem értek! Vannak akik kaptak elszámolást van aki nyilatkozott is söt pénzt is látott már. Az most normális,hogy én áprilisban jeleztem a pontos címem email-ben és 5 napon belül küldtek 1 nyilatkozatot h pontos adatok és hova kérem a lóvét, de elszámolást még nem láttam?! Bár abban az ált hogy a megkapot eszámolás után nyilatkozzon...

Júniusban a panaszlevelemre is azt válaszolták amit a telefonos üzenetrögzítő beszélt,Június végéig elszámolnak! Most mi van?! Valami ötlet?

2015. júl. 7. 22:52
 645/669 csiga74 válasza:
Sziasztok! Elszámolás nuku, bank honlapján újabb levél július 06-i dátummal. Ez már felháborító! Miért nem foglalkozik ezekkel senki? Meddig csinálhatják még a gusztustalan játékukat! Írtam nekik e-mail, mégcsak válaszra sem méltattak.
2015. júl. 8. 22:46
 646/669 abudhabi válasza:
Sziasztok! 2008 és 1012 között volt autóhitelem a Banif-nál és ma kaptam meg az "elszámolást", hogy " a pénzügyi intézmény Önnel szemben nem számolt fel tisztességtelenül követelést", azaz 0 Ft-ot kapok vissza. Kapott esetleg valaki ilyet? Tud valaki segíteni, hogy kell ezt kiszámolni?
2015. júl. 10. 16:22
 647/669 Roli802 ***** válasza:

Én is nullát kaptam a Széchenyi hitelszövetséghez mentem kiszámolni ott sem tudják csak megkeresik van e benne hiba.

először feltétlen kérd ki a részletes elszámolást azzal együtt tudsz menni.

2015. júl. 11. 12:53
 648/669 Kázmér Józsi válasza:

Sziasztok!

Még mindig nem kaptam elszámolást! Az új határidő egyébként augusztus 28., de persze tudjuk ez mit jelent....

Azon csodálkozom ezek után ,hogy küldhetnek olyan leveleket ,amiben az áll nem számoltak fel tisztességtelen követelést. Az egész bank úgy tisztességtelen ahogy van.

2015. júl. 23. 10:34
 649/669 anonim ***** válasza:
Én megkaptam ~2 hete. Másnap válaszban küldtem, hogy elfogadom az összeget, 3 napra rá utalták is.
2015. júl. 23. 10:51
 650/669 csiga74 válasza:
Sziasztok! Olvastátok, hogy újabn 45,5 milliós büntetést kapott a bank? Na ezért küldenek ki nullás elszámolásokat szerintem. Én már nem reménykedem semmiben, lehet hogy megnézetem ügyvéddel a szerződést és ha nincs rendben perre fogom vinni az ügyet. 2010-ben lejárt (előbb visszafizetett) szerződésem volt náluk. Ezek szerint a lejárt hitellel bonyolultabb a azámolás, mint az élő hiellel, vagy nem foglalkoznak a lezárt hitellel, mert nincs belőle pénz? Mehkérdezni nem lehet, mert hívni sem lehet őket.
2015. júl. 23. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!