Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
591-nek.
Nagyon kíváncsi vagyok mert én 2008.07-2013.07ig 1.350.000ft-ra visszafizettem 3.300.000ft-ot
egyetlen alkalommal késtem a fizetéssel, meg is kaptam érte a 2500-as "büntetést".
myibit73
Sziasztok!
Most találtalak meg benneteket, a cipőm ugyanaz mint a tietek. Nem kaptam még elszámoló levelet, pedig járna. Próbáltam hívni őket nem kapcsolódtak senkit, ezért írtam nekik e-mailt,de még válaszolni sem válaszoltak. Mit tegyek?
sziasztok!
megkaptam a részletes elszámolást, és nekem az első 3 oszlop megütötte a szemem: az eredeti kamatláb; tisztességes kamatláb; átszámított hitel kamatláb oszlopok. mindháromban ugyanazok az összegek szerepelnek, ráadásul csökkennek!!! nincs valakinek valamilyen infója arról, hogy ezek a tetvek mikor hogy változtatták a kamatlábakat? mert biztos vagyok benne, hogy emeltek! 2007-2011 közt állt fent a hitelem. köszönöm, aki közzéteszi.
A facebookos csoporthoz tudja valaki hogy tudnák csatlakozni?
myibit73
Sziasztok!
A táblázatba:
2007.07.10 - 2014.06.10. 84 hó, THM=16,73
Felvett összeg:1050000Ft
Teljes visszafizetett összeg: 2428982Ft
Tisztességtelenül felszámított összeg: 33549Ft
A részletes elszámolás 2 hete nem jött még meg.
Sziasztok! Valaki aki már írt a MKB nak levelet, tudna nekem egy címet, vagy egy e mial címet írni? Nem találom sehol sem a megfelelő címet, ahová panasszal tudnék fordulni.
Kértem a részletes elszámoló levelet, amit ugye 5 napom belül MEG KELL küldeniük, de semmi. Már eltelt 2 hét!
De ha én késtem volna a fizetéssel, rögtön jött a többlet költség. Az adminisztratív probléma szerintem senkit sem érdekel. Kíváncsi lennék kinek küldtek késedelmi kamatot, amit a bank fizet az ügyfélnek, hogy nem tartották be a határidőt! Annyira egy mocskos szemét bank.....
Hát ... az nem MKB hanem MNB. :)
Amúgy:
Telefon: 06-40-203-776
E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!