Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Sziasztok!
Én ma újra beszéltem az MNB-vel jeleztem nekik hogy nem jött meg a részletes elszámolás pedig az öt munkanap letelt most elküldtem ajánlott levélben is hogy kérem a részletes elszámolást kiváncsi vagyok megjön e újabb öt nap csak félek kifutok az időből mert addig panaszt sem tudok tenni.
Annyit mondott az Úr hogy lehet nullás az elszámolás de csak akkor ha bank egészen idáig egyszer sem emelt kamatot hanem csökkentette azt és akkor ez az összeg elviszi az árfolyamrésből visszajáró összeget mondtam neki hogy jelen eseményekből nem az derül ki hogy ez a bank ennyire tisztességes lenne.
Sziasztok!!
Sajnos én sem kaptam még meg az elszámolást. Tegnap hívtam az MNB,és azt tanácsolták,hogy töltsem le a panaszbejelentő nyomtatványt és kitöltve küldjem vissza. De sajnos nem tudom letölteni a honlapjukról,tegnap délután óta.
Fel tudná tölteni valaki hogy ki tudjam nyomtatni(vagy valami elérhetőséget)?
Előre is köszi a segítséget!!
Üdv.:Zoltán
Üdv mindenkinek! Nagyon röviden a történetem.
2007.11.15. Hitelfelvétel 1.725 ezer 7 évre (átkozom a napot)
2014.10.15. Utolsó részlet befizetve
2015.05.08.Megérkezett az elszámolás (89.767 HUF)
2015.05.12.Telefonon kértem a részletes elszámolást
2015.05.22.Levélben feladtam a kifizetés módjáról szóló nyilatkozat
2015.05.28.Megkaptam a számlámra a pénzt
2015.06.03.Megérkezett a részletes elszámolás. Na itt jön a legszebb rész, az alábbi adatok szerepeltek a levélben:
Esedékessé tett tőke és kamattörlesztés az eredeti hitelen:3.762.098 Ft (tehát ennyit fizettem)
Esedékessé tett tőke és kamattörlesztés az átszámított hitelen:3.358.810 Ft (ennyit kellett volna)
Természetesen ez nem ilyen egyértelműen volt feltüntetve, szépen összegeztem egy xls-ben amit írtak és ez jött ki. A kérdésem azt hiszem egyértelmű: HOGY JÖTT KI NEKIK A 89 EZER HUF????????? Megy a tértivevényes levél egy nagy gratulával!!!!
Sziasztok!
A bank tértivevényes levélben elküldte pontosan ugyan azt a levelet, amit június 2-án a honlapjukon közzétettek... Ha ezt postára tudják adni és megoldják az ezzel kapcsolatos adminisztrációt akkor miért nem tudják az elszámolólevelet is küldeni???? Felháborító amit művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!