Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/669 pocak 001 válasza:
Laci azt hiszem neked igazad van. Nekünk Banif károsultaknak csak a média marad. Egyszer a bank pert vesztett az állam ellen, hogy tisztességtelenül hitelezett. Akkor, hogy van ez? Egy ügyfélnek igen, a másiknak nem? Ez számomra felfoghatatlan. A legnagyobb baj, hogy senkitöl nem kapunk segítséget./lehet, hogy ez igy van kitalálva/ Én nem találtam olyan könyvelöt, vagy banki alkalmazottat aki vállalná az utánna számolást! Azt hiszemmel pedig nem lehet fellebbezni! Minden bank, saját informatikussal csináltatta a programját! A banki felügyeletnek lenne kötelessége ellenőrizni, de valamiért nem teszi.... Én személy szerint semmi jo-ban nem reménykedem.
2015. jún. 3. 21:14
 542/669 anonim ***** válasza:

Kapott valaki választ a fokusztol esetleg? Irtam nekik én is de semmi

.

2015. jún. 3. 21:45
 543/669 anonim ***** válasza:

@542:

Sajna még nem jött tőlük válasz, de hátha majd jön. Én bízom a média erejében.

2015. jún. 3. 23:11
 544/669 anonim ***** válasza:
100%

Nicsak, a Portfolio már foglalkozik ezzel:

[link]

Meg a Blikk is:

[link]

De ezen is lehet gondolkodni ám!

[link]

Szóval a média egy része már beindult. Viszont jó lenne ezt a képernyő előtt ülőknek is megmutatni, ezért is bizakodom az RTl Klubban.

Üdv, Laci

2015. jún. 3. 23:19
 545/669 anonim válasza:
Na,talán valami sikerülhet...Megkaptam a részletest,amit megint nem lehet átlátni(bár a visszajáró összeg az első levélben szereplővel nem egyezik).Felhívtam az MNB-t segítsen már kivel tudnám ezt megnézeti(civil szervezet).Van helyileg a városunkban egy civil szervezet,aki átnézi,kövi héten kedden megyek hozzájuk...Ha megkaptátok a részletest az MNB abban segít,hogy a lakhelyhez közeli civilszervezet telószámát megadja,akik átnézik az elszámolást.Remélem egy kis támpont :D
2015. jún. 4. 08:17
 546/669 anonim ***** válasza:
És ebbe több van vagy kevesebb?
2015. jún. 4. 08:30
 547/669 Nani70 válasza:

Tegnap meg kaptam a pénzt a banktól.

Az elszámolásban 98 810 Ft. szerepel, és kaptam 99 391 Ft.

Nem tudják mennyit számotak ki??

2015. jún. 4. 09:39
 548/669 anonim válasza:
Szerintem tettek rá késedelmi kamatot.
2015. jún. 4. 09:51
 549/669 Hollósy Mónika válasza:

Sziasztok,

Helga, te hogy kaptál ennyi pénzt vissza?:)

Én tegnap adtam fel nekik tértivel-ajánlottan a panaszlevelemet, hogy kérek részletes elszámolást, de végigolvasva titeket, semmi jóra nem számíthatok....

2007-2014-ig volt autóhitelem, 1.400.000-re visszafizettem 3.070.000-et, 108.000 akarnak adni....szerintem nagyon karcsú....

szerintetek?

2015. jún. 4. 10:00
 550/669 Brumi49 válasza:

Ma kaptunk az MNB-től egy e-mail-t:

Ön a Magyar Nemzeti Bankhoz megküldött beadványában a Banif Plus Zrt.-vel kapcsolatban tett bejelentést, ugyanis a pénzügyi szolgáltató az elszámolási törvényben meghatározott határidőben továbbra sem küldte meg Önnek az elszámolási értesítőt.

Az MNB előtt ismert a Banif Plus Zrt. Ön által sérelmezett magatartása, köszönjük jelzését, illetve a rendelkezésünkre bocsátott információkat.

Az MNB korábban határozottan kinyilvánította: ha egy pénzügyi intézmény megsérti az elszámolással-forintosítással kapcsolatos bármelyik jogszabályi előírást, szankciót fog alkalmazni vele szemben.

Tájékoztatjuk, hogy az MNB hivatalból indított vizsgálat keretében a szükséges és a feltárt jogsértéssel arányban álló intézkedéseket megteszi és erről a nyilvánosságot – ahogyan eddig is – tájékoztatni fogja.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön számára nyitva álló panasztételi határidők az elszámolás kézhezvételétől kezdődnek.

Az elszámolással kapcsolatos információkat a pénzügyi szolgáltató honlapján „Elszámolási és forintosítási információk” cím alatt, továbbá az ügyfélfogadásra nyitva álló helyiségeiben kifüggesztett tájékoztatókban is megtalálja.

Javasoljuk, hogy figyelje a pénzügyi intézmény honlapját, ugyanis a pénzügyi intézmények az utolsó elszámolási értesítő kiküldését követő 15 napon belül köteles a honlapján, illetve bankfiókjaiban közzétenni, hogy az elszámolás lezárult. E tájékoztatás közzétételét követő 60 napon belül van lehetősége az elszámolási értesítés megküldésének elmulasztása miatt írásban panasszal élni az érintett pénzügyi intézménynél.

Az elszámolással kapcsolatos információk a honlapunkon is elérhetők a [link] címen, amely folyamatosan frissül az aktuális híreinkkel. További információkat a Navigátor Füzeteinkből is szerezhet, melynek tartalmát a [link] elérhetőségen megtalálja, továbbá a gyakori kérdésekre adott válaszainkat is figyelmébe ajánljuk.

Kérjük, kövesse figyelemmel az MNB honlapját ( [link] – hiszen a tájékoztató folyamatosan frissül -, valamint pénzügyi intézménye honlapját.

Bízunk benne, hogy a tájékoztatással segítségére lehettünk.

Üdvözlettel:

Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ

2015. jún. 4. 10:28
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!