Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Kapott valaki választ a fokusztol esetleg? Irtam nekik én is de semmi
.
@542:
Sajna még nem jött tőlük válasz, de hátha majd jön. Én bízom a média erejében.
Tegnap meg kaptam a pénzt a banktól.
Az elszámolásban 98 810 Ft. szerepel, és kaptam 99 391 Ft.
Nem tudják mennyit számotak ki??
Sziasztok,
Helga, te hogy kaptál ennyi pénzt vissza?:)
Én tegnap adtam fel nekik tértivel-ajánlottan a panaszlevelemet, hogy kérek részletes elszámolást, de végigolvasva titeket, semmi jóra nem számíthatok....
2007-2014-ig volt autóhitelem, 1.400.000-re visszafizettem 3.070.000-et, 108.000 akarnak adni....szerintem nagyon karcsú....
szerintetek?
Ma kaptunk az MNB-től egy e-mail-t:
Ön a Magyar Nemzeti Bankhoz megküldött beadványában a Banif Plus Zrt.-vel kapcsolatban tett bejelentést, ugyanis a pénzügyi szolgáltató az elszámolási törvényben meghatározott határidőben továbbra sem küldte meg Önnek az elszámolási értesítőt.
Az MNB előtt ismert a Banif Plus Zrt. Ön által sérelmezett magatartása, köszönjük jelzését, illetve a rendelkezésünkre bocsátott információkat.
Az MNB korábban határozottan kinyilvánította: ha egy pénzügyi intézmény megsérti az elszámolással-forintosítással kapcsolatos bármelyik jogszabályi előírást, szankciót fog alkalmazni vele szemben.
Tájékoztatjuk, hogy az MNB hivatalból indított vizsgálat keretében a szükséges és a feltárt jogsértéssel arányban álló intézkedéseket megteszi és erről a nyilvánosságot – ahogyan eddig is – tájékoztatni fogja.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön számára nyitva álló panasztételi határidők az elszámolás kézhezvételétől kezdődnek.
Az elszámolással kapcsolatos információkat a pénzügyi szolgáltató honlapján „Elszámolási és forintosítási információk” cím alatt, továbbá az ügyfélfogadásra nyitva álló helyiségeiben kifüggesztett tájékoztatókban is megtalálja.
Javasoljuk, hogy figyelje a pénzügyi intézmény honlapját, ugyanis a pénzügyi intézmények az utolsó elszámolási értesítő kiküldését követő 15 napon belül köteles a honlapján, illetve bankfiókjaiban közzétenni, hogy az elszámolás lezárult. E tájékoztatás közzétételét követő 60 napon belül van lehetősége az elszámolási értesítés megküldésének elmulasztása miatt írásban panasszal élni az érintett pénzügyi intézménynél.
Az elszámolással kapcsolatos információk a honlapunkon is elérhetők a [link] címen, amely folyamatosan frissül az aktuális híreinkkel. További információkat a Navigátor Füzeteinkből is szerezhet, melynek tartalmát a [link] elérhetőségen megtalálja, továbbá a gyakori kérdésekre adott válaszainkat is figyelmébe ajánljuk.
Kérjük, kövesse figyelemmel az MNB honlapját ( [link] – hiszen a tájékoztató folyamatosan frissül -, valamint pénzügyi intézménye honlapját.
Bízunk benne, hogy a tájékoztatással segítségére lehettünk.
Üdvözlettel:
Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!