László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek
deviza hitele volt?
Megjött a részletes is. Még bogarászom.
2015. jún. 3. 17:30
532/669 anonim válasza:
Sziasztok! A média megkeresését jó ötletnek tartom! Kissé felháborítónak tartom már amit ez a bank megenged magának! Épp a napokban mondták az rtl hiradóban,hogy aki az elszámolásával nem értett egyet annak 30 napja volt erre reagálni,és ez a határidő a napokban lejárt. Közben pedig itt ez a bank,a levelek nagy részét ki sem küldték,még nekik áll feljebb,semmi emberi viselkedés,hozzá állás. És már júniusnál tartunk,hogy teljesítik kötelezettségüket. Mi lesz a végső dátum??? Illetve minket ki kárpótol ezért a késedelemért? Azzal hogy megbüntetik őket minket ki kárpótol? Nekünk gondolkodás nélkül írták a késedelmi kamatokat. Médiában a helyük!!!
2015. jún. 3. 17:46
533/669 A kérdező kommentje:
Kinek van a medianal ismerose rtl tv 2
534/669 A kérdező kommentje:
A leges leg durvabb az,hogy a tertivevenyes ajanlott leveleket sem veszik at.Tobb mint egy hete kuldtuk ugyved altal.Szoval szerintem ezt az egeszet bukta a bank.
Sziasztok!
Én kértem kedves bankunktól a részletes elszámolást mivel nullás papírt kaptam ma járt le az öt nap igaz hogy telefonon kértem meg e-mailben azon a címen ami az elszámoló levélben van de nem küldtek semmit.Holnap hívom az MNB-t hogy mi a teendő ilyenkor meg elküldöm postán ajánlva is a kérést a banknak.
2015. jún. 3. 18:37
536/669 Niki 000 válasza:
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok. 2007-ben felvettem 1.4 Millió Ft-ot, 2011-ig visszafizettem 1.7- et, majd gondolván hogy kiszállok nullával, visszaadtam az autót...potom 700 ezerért értékesítették..Majd még 2.9 milliót követeltek, bíróság, pervesztés..stb. Azöta végrehajtónak fizetek mint a katonatiszt, de most 2 hónapja úgy gondoltam, hogy mivel az elszámolásig a végrehajtások szünetelnek tudtom szerint, ezért nem fizetem az e havi kötelezettségemet, de egyből jött a fenyegető levél, hogy azonnal tegyek eleget a részletfizetésnek, ellenkező esetben folytatják a végrehajtást. Felháborító. Persze elszámolást én sem kaptam a mai napig sem.
2015. jún. 3. 19:02
537/669 Niki 000 válasza:
Felháborító, elkeserítő hogy évek óta nem tesz semmit senki az ennyire tisztességtelen bank ellen, soha a 8 év alatt egy korrekt megmozdulásuk sem volt... Most is mindent lehet nekik, úgy látszik, tologatják itt a határidőt ki tudja meddig, illetve ha nem is, kiszúrják az ember szemét tízezrekkel. Hasonló esetekben más bankok, több százezret fizettek vissza. Felháborító.
2015. jún. 3. 19:12
538/669 anonim válasza:
Nekem ismerőseim köréből az volt a tapasztalatom,hogy a bankok igyekeztek ebből a helyzetből minél jobban kijönni,időben elszámolni illetve hitel szerződéseket lezárni a lejárati idő előtt. Az összegek pedig többszörösei mint amiket mi bankunk elszámolt. Nehezen tudom elképzelni,hogy ez a bank az évek során tisztességes volt ügyfeleivel. Hisz a jelen helyzet sem erről tanúskodik. Meg kellene ismernie mindenkinek ennek a banknak a nevét,hogy mindenki messziről elkerülje!
2015. jún. 3. 19:46
539/669 Niki 000 válasza:
Én még arra is gondoltam újra, sokszor mostanában, talán ha közösen lépnénk fel, hova tovább ügyvéd, bíróság közösen. Vagy nem tudom..de ez picit kezd sok lenni.
2015. jún. 3. 19:56
540/669 pocak 001 válasza:
Én is 2006-ba vettem fel 2,1 milliot, 1013-ba telt le! Én 1 frankot/266 Ft-ot kaptam vissza! Hogy lehet ez?
2015. jún. 3. 20:47
Kapcsolódó kérdések: