Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/669 anonim ***** válasza:
Megjött a részletes is. Még bogarászom.
2015. jún. 3. 17:30
 532/669 anonim válasza:
Sziasztok! A média megkeresését jó ötletnek tartom! Kissé felháborítónak tartom már amit ez a bank megenged magának! Épp a napokban mondták az rtl hiradóban,hogy aki az elszámolásával nem értett egyet annak 30 napja volt erre reagálni,és ez a határidő a napokban lejárt. Közben pedig itt ez a bank,a levelek nagy részét ki sem küldték,még nekik áll feljebb,semmi emberi viselkedés,hozzá állás. És már júniusnál tartunk,hogy teljesítik kötelezettségüket. Mi lesz a végső dátum??? Illetve minket ki kárpótol ezért a késedelemért? Azzal hogy megbüntetik őket minket ki kárpótol? Nekünk gondolkodás nélkül írták a késedelmi kamatokat. Médiában a helyük!!!
2015. jún. 3. 17:46
 533/669 A kérdező kommentje:
Kinek van a medianal ismerose rtl tv 2
2015. jún. 3. 17:59
 534/669 A kérdező kommentje:
A leges leg durvabb az,hogy a tertivevenyes ajanlott leveleket sem veszik at.Tobb mint egy hete kuldtuk ugyved altal.Szoval szerintem ezt az egeszet bukta a bank.
2015. jún. 3. 18:00
 535/669 Roli802 ***** válasza:

Sziasztok!

Én kértem kedves bankunktól a részletes elszámolást mivel nullás papírt kaptam ma járt le az öt nap igaz hogy telefonon kértem meg e-mailben azon a címen ami az elszámoló levélben van de nem küldtek semmit.Holnap hívom az MNB-t hogy mi a teendő ilyenkor meg elküldöm postán ajánlva is a kérést a banknak.

2015. jún. 3. 18:37
 536/669 Niki 000 válasza:

Sziasztok!

Én is hasonló cipőben járok. 2007-ben felvettem 1.4 Millió Ft-ot, 2011-ig visszafizettem 1.7- et, majd gondolván hogy kiszállok nullával, visszaadtam az autót...potom 700 ezerért értékesítették..Majd még 2.9 milliót követeltek, bíróság, pervesztés..stb. Azöta végrehajtónak fizetek mint a katonatiszt, de most 2 hónapja úgy gondoltam, hogy mivel az elszámolásig a végrehajtások szünetelnek tudtom szerint, ezért nem fizetem az e havi kötelezettségemet, de egyből jött a fenyegető levél, hogy azonnal tegyek eleget a részletfizetésnek, ellenkező esetben folytatják a végrehajtást. Felháborító. Persze elszámolást én sem kaptam a mai napig sem.

2015. jún. 3. 19:02
 537/669 Niki 000 válasza:
Felháborító, elkeserítő hogy évek óta nem tesz semmit senki az ennyire tisztességtelen bank ellen, soha a 8 év alatt egy korrekt megmozdulásuk sem volt... Most is mindent lehet nekik, úgy látszik, tologatják itt a határidőt ki tudja meddig, illetve ha nem is, kiszúrják az ember szemét tízezrekkel. Hasonló esetekben más bankok, több százezret fizettek vissza. Felháborító.
2015. jún. 3. 19:12
 538/669 anonim válasza:
Nekem ismerőseim köréből az volt a tapasztalatom,hogy a bankok igyekeztek ebből a helyzetből minél jobban kijönni,időben elszámolni illetve hitel szerződéseket lezárni a lejárati idő előtt. Az összegek pedig többszörösei mint amiket mi bankunk elszámolt. Nehezen tudom elképzelni,hogy ez a bank az évek során tisztességes volt ügyfeleivel. Hisz a jelen helyzet sem erről tanúskodik. Meg kellene ismernie mindenkinek ennek a banknak a nevét,hogy mindenki messziről elkerülje!
2015. jún. 3. 19:46
 539/669 Niki 000 válasza:
Én még arra is gondoltam újra, sokszor mostanában, talán ha közösen lépnénk fel, hova tovább ügyvéd, bíróság közösen. Vagy nem tudom..de ez picit kezd sok lenni.
2015. jún. 3. 19:56
 540/669 pocak 001 válasza:
Én is 2006-ba vettem fel 2,1 milliot, 1013-ba telt le! Én 1 frankot/266 Ft-ot kaptam vissza! Hogy lehet ez?
2015. jún. 3. 20:47
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!