Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/669 Rpi082 válasza:

Az MNB válaszolt. Azt hiszem velük sokra nem megyünk.

"

Ön a Magyar Nemzeti Bankhoz megküldött beadványában a Banif Plus Zrt.-vel kapcsolatban tett bejelentést, ugyanis a pénzügyi szolgáltató az elszámolási törvényben meghatározott határidőben továbbra sem küldte meg Önnek az elszámolási értesítőt.

Az MNB előtt ismert a Banif Plus Zrt. Ön által sérelmezett magatartása, köszönjük jelzését, illetve a rendelkezésünkre bocsátott információkat.

Az MNB korábban határozottan kinyilvánította: ha egy pénzügyi intézmény megsérti az elszámolással-forintosítással kapcsolatos bármelyik jogszabályi előírást, szankciót fog alkalmazni vele szemben.

Tájékoztatjuk, hogy az MNB hivatalból indított vizsgálat keretében a szükséges és a feltárt jogsértéssel arányban álló intézkedéseket megteszi és erről a nyilvánosságot – ahogyan eddig is – tájékoztatni fogja.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön számára nyitva álló panasztételi határidők az elszámolás kézhezvételétől kezdődnek.

Az elszámolással kapcsolatos információkat a pénzügyi szolgáltató honlapján „Elszámolási és forintosítási információk” cím alatt, továbbá az ügyfélfogadásra nyitva álló helyiségeiben kifüggesztett tájékoztatókban is megtalálja."

2015. jún. 4. 10:30
 552/669 Rpi082 válasza:
Bocsi nem frissítettem, látom már előttem belinkelték!
2015. jún. 4. 10:32
 553/669 anonim válasza:
Az mindenesetre jól látható hogy mindenkinek ezt a sablon levelet küldik....
2015. jún. 4. 11:38
 554/669 anonim ***** válasza:
Az elöbb sikerült beszèlnem a bankunk ügyfélszolgálatával ma a negyedik alkalomra sikerült igaz 9 percig hallgattam a zenét lerázott a hölgy ha idáig nem küldték majd csak juniusba kapom meg mondtam gondoltam mert junius van azt mondta legyek türelemmel menni fog a levèl.
2015. jún. 4. 11:49
 555/669 cseresznye69 válasza:

Reggel óta elérhetetlen a Banif Plus Bank! Több olvasónk jelezte, hogy a bank központi telefonszámán senki sem jelentkezik. Tettünk mi is egy próbát, nekünk sem vették fel sőt az ország összes mind a hat Banif Plus fiókját végig hívtuk, de nem jártunk sikerrel.

- Éppen a családunk autóját akartuk értékesíteni, de a vásárló visszalépet, mert nem tudta elérni a bankunkat, hogy kiegyenlíthesse az autón lévő maradék hitelünket.- mondta el a Blikknek Beleznainé, akinek kérésére megkerestük a bankkal kapcsolatban a Magyar Nemzeti Bankot is. Binder István szóvivő türelmünket kérte, amíg utána néz olvasóink panaszaiban foglaltaknak.

Úgy tudjuk, már az MNB is értesült a problémáról és vizsgálják az ügyet.Ezt a Blikkben olvasstam.mi is várjuk a levelet

2015. jún. 4. 12:03
 556/669 anonim válasza:

Én kaptam levelet a nevezett banktól. Bár jobban tette volna ha nem is küld. Egy 3 éves autóhitel amire kifizettem közel 1 millió forintot, most visszafizetnek kemény 13.000 magyar pénzt. Nem semmi ez a "bank".

Ezért nem tudom, hogy örüljek, hogy egyáltalán kapok vissza. Amúgy május 18. án kelt levelet kaptam meg május 28.án.

2015. jún. 4. 12:14
 557/669 anonim válasza:
Általában van-e eltérés a részletes összeg és az eredeti elszámolás között? És milyen mértékben? Csak azért érdekel, hogy érdemes-e vacakolni, vagy örüljek, hogy egyáltalán kapok vissza valamit.
2015. jún. 4. 12:27
 558/669 anonim válasza:

Ezt lehet csak az MNB tudja megmondani. Én 3 évig fizettem 28.000 ft-ot chf alapon és arra küldtek 13.000 ft-ot.

Volt egy személyi hitelem 5 évig 24.000 ft eur alapon és arra 105.000 ft.ot kaptam. érdekes....

2015. jún. 4. 12:36
 559/669 Csontos-Fülöp ***** válasza:
Sziasztok! Beszéltem ma a MNB-vel. Nagyon kedves volt az ügyintéző. Azt mondta, hogy júniusra még haladékot kért a bank, de már konkrét időpontot nem tűzött ki. Figyelni kell a honlapjukon, hogy mikor rakják ki a tájékoztatást, hogy minden ügyfelüknek megküldték az elszámoló levelet. Ha ez kikerül és mindig nincs a kezünkben az elszámolólevél, akkor panaszlevelet kell írni a Banif Plusnak. Illetve még annyit mondott a hölgy, hogy ha megérkezik az elszámoló levél, akkor egyből kérjük a részletes elszámolást, semmiképp ne fogadjuk el az elsőkörben kiszámolt összeget. Nekem ebből az jön le, hogy vmi nagyon nem stimmel az elszámolással, ha már az ügyintéző is ilyen kijelentést tesz. Jah illetve jelezték a vezetőség felé, hogy rengeteg panasz érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Banif Plus Bank nem veszi fel a telefont.
2015. jún. 4. 13:16
 560/669 Rpi082 válasza:
Lehet ez is csk időhúzás a bank részéről!? Kiküldi a kamu értesítőket amikben alamizsnák vannak, nyilván az emberek többsége nem fogadja el és panasszal fog élni, de addig is az ő számlájukon marad a pénz.
2015. jún. 4. 15:04
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!