Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Sziasztok!
Tegnap úgy sikerült beszélnem a bank alkalmazottjával telefonon hogy egy szombathelyi ismerősömet felhívtam hogy menjen be a bankba és ő odanyomta a telefont az ügyintézőnek. Azt mondta, hogy az elszámolási levelek legtöbbjét még mindig nem postázták, az összes vonaluk át van irányítva a központi vonalra, ami ugye a gépi gagyi szöveg. Ők a kirendeltségi pontokon csak tájékoztatást tudnak adni, elszámolást nem.
Ma sem hozott levelet a posta, viszont most látom, hogy módosították a levelet június hónapra a honlapon.
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy adminisztratív okokból nem minden esetben tudtunk a 2014. évi XL. törvényben (Elszámolási törvény) előírt, deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződés elszámolásának és fogyasztó részére történő megküldésének határidőben eleget tenni. A jogszabály által előírt határidőig, illetőleg jelen információ közzétételéig meg nem küldött, deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződéshez kapcsolódó elszámolást várhatóan június hónap folyamán tudjuk Tisztelt Ügyfelünk részére megküldeni. Az elszámoló levelek késedelmes kézbesítése miatt ügyfeleink anyagi hátrányt természetesen nem szenvedhetnek.
A központi számot hívtam, nekem csak kicsengett.
Fókusznak az imént írtam (megadtam nekik ezt a fórum elérhetőséget is), de javaslom aki csak tud írjon nekik vagy másoknak is. Minél többen jelezzük, annál érdekesebb lehet nekik a téma. Lehet egy ember bejelentése kevés.
Hátha a média közzéteszi és így hátha a bank is elkezd gondolkozni végre.
Üdv, Laci
üdv Mindekinek!
Én múlt heten kaptam meg az elszamolast, 2006-2009 közötti hitelemre kb. 1 millio forint volt a hitel 43770ft-ot allapitottak meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!