Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Sziasztok,
én már megírtam a leveleket.
Szerintetek elekktronikus vagy postai úton adjam fel?
Mindenképp ajánlott tértivevényesen, és maradjon nálad egy fénymásolat a levélről:
"Tisztelt Banif Plus Bank Zrt!
Az Önök által megküldött elszámolást nem áll módomban elfogadni, így kérem a törvényben meghatározott 5 munkanapon belül részemre a xxx számú, yyy néven szereplő szerződéshez a részletes, tételes kimutatást elküldeni szíveskedjenek.
Üdvözlettel,
yyy (szerződésen levő név)
aláírás
DÁTUM"
Kb ennyi kell és kész.
Üdv, Laci
Magyar Nemzeti Bank
Telefon: 06-40-203-776
E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu
Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
A borítékra kérjük, írja rá: MNB ügyfélszolgálat
Tisztelt Banif Bank Plus Zrt.!
Sajnálatos módon a mai napig nem kaptam meg Önöktől a lezárt szerződésemmel kapcsolatos banki elszámolást. A törvény által előírt határidő több mint egy hónapja lejárt. Ügyintézőikkel többször is egyeztetettem a témában, sajnos az általuk adott információk, amik a levél küldésének dátumára vonatkoztak nem fedték a valóságot. Önök bebizonyították, hogy bankjuk megbízhatatlan, pontatlan és ezzel munkatársaikat hazudozásra kényszerítik. Ezen történések nyilvánvaló következményeként részemről teljes a bizalomvesztés az Önök bankja felé. Ezért határozottan kérem Önöket, hogy részemre a részletes elszámolást is küldjék meg a törvény által előírt határidőn belül, mivel erős kétségeim vannak a felől, hogy Önök képesek az elvárásoknak megfelelő módon, tisztességesen kiszámítani a visszatérítés összegét.
Április 30-án azt írta, ki, hogy május közepén küldik az elszámolást.
Ezt később átjavította, hogy május végéig.
Most június hónapban küldik.
Meddig húzzák még?
Az MNB-nek ma is elküldtem ezt az újabb infót, tudjanak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!