Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/669 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez a megfelelo .Jovo heten kijelolunk mondjuk egy szerdai napot.Azon napon aki ugy gondolja feladja az MNB nek a panasz levelet.Ahanyan vagyunk annyi fele.Addig mindenki irja meg.
2015. jún. 3. 06:45
 502/669 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én már megírtam a leveleket.

Szerintetek elekktronikus vagy postai úton adjam fel?

2015. jún. 3. 08:01
 503/669 A kérdező kommentje:
Hello postai uton ajanlott tertivevenyesen.Segitett neked jogasz a level megirasaval?Ha ugy gondolod es jonak tartod megoszthatnad v3lem.
2015. jún. 3. 08:08
 504/669 pocak 001 válasza:
Én már elküldtem a levelet! Szerintem ajánlott küldeményként adjátok fel, mert annak nyoma van. Cifrázni nem kell, csak annyit, hogy nem fogadom el az elszámolo levelet, és kérem a részletes elszámolást
2015. jún. 3. 08:44
 505/669 anonim ***** válasza:

Mindenképp ajánlott tértivevényesen, és maradjon nálad egy fénymásolat a levélről:

"Tisztelt Banif Plus Bank Zrt!

Az Önök által megküldött elszámolást nem áll módomban elfogadni, így kérem a törvényben meghatározott 5 munkanapon belül részemre a xxx számú, yyy néven szereplő szerződéshez a részletes, tételes kimutatást elküldeni szíveskedjenek.

Üdvözlettel,

yyy (szerződésen levő név)

aláírás

DÁTUM"

Kb ennyi kell és kész.

Üdv, Laci

2015. jún. 3. 09:05
 506/669 anonim ***** válasza:
100%

Magyar Nemzeti Bank

Telefon: 06-40-203-776

E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu

Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

A borítékra kérjük, írja rá: MNB ügyfélszolgálat

2015. jún. 3. 09:12
 507/669 anonim ***** válasza:

Tisztelt Banif Bank Plus Zrt.!

Sajnálatos módon a mai napig nem kaptam meg Önöktől a lezárt szerződésemmel kapcsolatos banki elszámolást. A törvény által előírt határidő több mint egy hónapja lejárt. Ügyintézőikkel többször is egyeztetettem a témában, sajnos az általuk adott információk, amik a levél küldésének dátumára vonatkoztak nem fedték a valóságot. Önök bebizonyították, hogy bankjuk megbízhatatlan, pontatlan és ezzel munkatársaikat hazudozásra kényszerítik. Ezen történések nyilvánvaló következményeként részemről teljes a bizalomvesztés az Önök bankja felé. Ezért határozottan kérem Önöket, hogy részemre a részletes elszámolást is küldjék meg a törvény által előírt határidőn belül, mivel erős kétségeim vannak a felől, hogy Önök képesek az elvárásoknak megfelelő módon, tisztességesen kiszámítani a visszatérítés összegét.

2015. jún. 3. 09:34
 508/669 anonim ***** válasza:
Köszi a tippeket és címeket.Priviben megírtam a "kérdező" Lacinak, hogy én a Banif oldaláról töltöttem le a hivatalos panaszlevelet.Ebben be lehet jelölni a panasz okát,részletes elszámolást is lehet kérni, illetve részletesen ki lehet fejteni sérelmeket.
2015. jún. 3. 09:51
 509/669 anonim ***** válasza:
Na ma se semmi a banki ügyfélszolgálat elérhetetlen ugyhogy lehet hivom az mnb ottkérnek valami adatot a szerzödésröl?
2015. jún. 3. 09:55
 510/669 Brumi49 válasza:

Április 30-án azt írta, ki, hogy május közepén küldik az elszámolást.

Ezt később átjavította, hogy május végéig.

Most június hónapban küldik.

Meddig húzzák még?

Az MNB-nek ma is elküldtem ezt az újabb infót, tudjanak róla.

2015. jún. 3. 10:25
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!