László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
461/669 anonim válasza:
Szerintem az mnb ült a nyakukra
462/669 NGábor80 válasza:
Az MNB saját magukra mondta, hogy ők ültek a nyakukra.
463/669 anonim válasza:
Hmmm. Kezdem összerakni a mozaikokat.
1. telefont nem veszik fel.
2. Az MNB "finoman szólva a nyakukra ült".
Nem lehet hogy épp naggggyon nagy revízió folyik ott a székházban? Lehet a TEK-esek átvették ott a hatalmat. ;) Szerintem hamarosan a híradóban benne lesznek.
464/669 anonim válasza:
csütörtökön jött meg a levél az elszámolásról, még aznap visszaküldtem elsőbbségivel a papírt, amin azt kell megadni, hogy milyen módon kérem a pénzt. Már meg is jött a pénzem átutalással.
465/669 anonim válasza:
Jo neked te legalább kaptál már valamit.
466/669 anonim válasza:
2006 szeptemberben vettünk fel hitelt, 2013 júniusban fizettük vissza, semmilyen elszámolást nem kaptunk ma sem.
Várjuk milyen nagy nyomással ült rájuk az MNB. Ha eddig kibírtuk akkor ez a pár nap már igazán belefér:-)
467/669 mamafakka válasza:
Még mi sem kaptunk levelet. Múlthét pénteken telefonáltunk be, meglepően hamar felvették és azt mondták, hogy még szombaton is adnak postára levelet így a héten megkaphatjuk. Ha nem jönne levél akkor mi is kiváncsian várjuk az MNB mit javasol a továbbiakban.
468/669 kriszti310 válasza:
Levél nekem sem jött még. Telefonáltam 3x, 3x hallgattam 12 percig a zenét. A héten csak be kéne menni...
469/669 moncsi02 válasza:
Most beszéltem az MNB-vel majd negyed órát, jól ki is akadtam. Az emberke közölte, hogy bemehetek hozzájuk, de átszámolni nem fogják, mert nekik nincs semmilyen képletük és jogosultságuk erre, csak támpontokat tudnak adni, hogy hogyan támadhatom meg őket. A Széchenyi hitel szövetség honlapját ajánlotta, hogy ők tudnak esetleg segíteni,mert ugye a 0 Ft gyanús. Hát nekem kezd nagyon elegem lenni ebből, erre hivatkozzak hogy gyanús? Megnéztem a szerződésem és a THM 2004-ben 18,56 % az éves kamatláb 16,64 % aláíráskor.
470/669 anonim válasza:
Na én is ennél a csodálatos banknál vettem fel hitelt 2008.10. hóban 1050000-et ami ez év 10 hóban járna le. Eddig kb 2.6 millát vizettem vissza :( , persze elszámoló levél nincs se esedékes havi részletről csekk.Telefonon lehetetlen elérni a bankot. Kíváncsi leszek mi lessz a vége de túl sok jóra nemszámíthatok ahogy olvasgatom. Ha véletlen jön elszámolás azonnal közlöm én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!