László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
441/669 anonim válasza:
Sziasztok! Kapott már ma levelet valaki? Én még mindig nem
442/669 Csontos-Fülöp válasza:
Mi még nem kaptuk meg az elszámolólevelet :( Ha tudom, megírom azt is
443/669 anonim válasza:
Sziasztok!
2008 februárjában vettem fel hitelt, 2015 februárjában járt le. Sajnos még a mai napig nem kaptam elszámoló levelet. Hívom a bankot folyamatosan de már fel sem veszik a telefont...
444/669 Csontos-Fülöp válasza:
Nekem sem vették már fel a telefont... Úgyhogy hívtam az MNB-t. Azt mondta a hölgy, hogy ellenőrzik a Banif Plus Bankot és ha legkésőbb szerdán vagy csütörtökön nem jön meg a levél, akkor fel kell hívni az MNB-t és elmondják a további teendőket.
445/669 Lianna43 válasza:
06.01Levél ma se jött.Mit lehet ilyenkor tenni?Atelefint nem veszik fel.☹
446/669 Csontos-Fülöp válasza:
Csütörtökig még várni kell.... Utána az MNB-hez fordulni!
447/669 Csontos-Fülöp válasza:
Nekem legalábbis ezt mondta az MNB-s hölgy :)
448/669 anonim válasza:
Ma is üres a postaládánk... :(
Üdv, Laci
449/669 Csontos-Fülöp válasza:
Nekünk is sajnos... Majd most küldik a nagy összegű elszámoló leveleket :D
450/669 Lianna43 válasza:
Csak győzzük kivárni.Nem lesz ebből pénz de legalább már a törzskönyvet küldenék ki.Úgy látom személyesen utazhatok a bankba,de félek rájuk borítom az asztalt.Aztán még a végén én leszek a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!