Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/669 Lianna43 válasza:
Majus 29. Még ma is üres a postaláda.Telefonon csak a gépi hang utana zene.30percig vártam.Ilyen szemét bankot miért nem zaratnak be? Takarodjanak az országból!
2015. máj. 29. 16:19
 412/669 Roli802 ***** válasza:

Sziasztok!

Én szerdán kaptam meg 2008-ban felvett 2.070.000Ft 7 év alatt befizettem 3.400.000 van még három évem a tartozásom 1.800.000 amit pedig jóváírtak az egy nagy nulla azt írták nem számoltak fel tisztességtelenül semmit.Kértem a részletes elszámolást 5 napjuk van ha nem jön meg panaszt teszek ellenük.Már hívtam az MNB-t ők mondták kérjem ki a részletes elszámolást utána ha bemegyek hozzájuk segítenek megkeresni a hibákat és a panasztételbe is segítenek ha nem sikerül megegyezni jön a Pénzügyi békéltető testület.Nem tudom ki hol tart ért már el náluk valaki valamit,amint látom elég sokan vagyunk akik nullát kaptak szerintem ez egy nagy átverés nem akarnak fizetni.Ki milyen lépéseket tervez ellenük?

2015. máj. 29. 18:29
 413/669 moncsi02 ***** válasza:
Kár volt várni, 1.200.000 visszafizetve majd 2 millió a tisztességtelenül felszámolt összeg 0 Ft. Kikértem én is a részletes elszámolást, jövő hét szerdán telik le az öt nap kíváncsian várom küldik-e. De az tényleg jó ötlet, hogy az MNB-hez bemenni és segítséget kérni, mert a képlet amivel számolni kell nagyon bonyolult.
2015. máj. 29. 18:49
 414/669 Roli802 ***** válasza:

Nekem is szerdán telik le az 5 nap csütörtökig várok ha nem jön akkor megteszem a lépéseket.Ha bemész az MNB-be vidd magaddal a szerződésed és az esetleges papírokat amik vannak a banktól de csak azután tudunk menni ha megvan a részletes elszámolás anélkül nem tudunk lépni semmit.

Én biztos nem fogom ezt hagyni elmegyek ameddig kell.

2015. máj. 29. 18:56
 415/669 Richeyp válasza:

Sziasztok!

Én szerdán kaptam levelet. 1 200 000 Ft vettem fel 5 évre. Nekem 56 337 Ft-ot akarnak fizetni. Nekem nagyon kevésnek tűnik, mivel az összes ismerősöm ennél lényegesen többet kap vissza. Ráadásul +1 hónapot vártunk erre a 4 oldalas levélre, más bankoknál ez 15-30 oldalban részletezik. Erre várhattunk, nevetséges. Mindenképpen szeretnék lépni ez ügyben. Sokan kérték a részletes kimutatást. Ezt honnan lehet kérni, mi kell hozzá?

2015. máj. 29. 22:10
 416/669 Roli802 ***** válasza:
Semmi nem kell felhívod őket és megmondod hogy kéred a részletes elszámolást én elküldtem e-mailben is a kérést hogy legyen nyoma is a dolognak.
2015. máj. 29. 22:23
 417/669 Zoltán1116 válasza:
400-as én értem amit írsz,hogy az árfolyam ingadozás engem terhel,de a levélben akkor sem 168ft-al kellett volna számolni a teljes általam visszafizetett összeget,mert ez így nem fedi a valóságot!Szóval akkor ez így szabályos attól függetlenül,hogy ez engem terhel így is úgy is?Mert lehet hogy ilyen alapon az árfolyam résnél és a kamat emelésnél is használhattak referencia összegeket,számokat!Aki ért hozzá legyen szíves írja le erről a véleményét!
2015. máj. 29. 23:38
 418/669 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is nulla forintos értesítőt kaptam és most fogom kérni a részletes elszámolást. Viszont az eddigiek alapján nem vagyok túl optimista, hogy meg fogom érteni. A kiszámoló képlet meg nagyon bonyolult, ahogy eddig olvasgattam, semmilyen szervezet sem fog nekünk segíteni, hogy egyenként átnézzék, átszámolják. A benyújtandó panaszokban viszont konkrétan kellene megjelölni, hogy szerintünk hol és miben hibáztak. Így mit tudok írni a panaszba? Hogy szerintem át vagyunk verve? Kiröhögnek és elutasítják, de ez lesz a helyzet a békéltető testületnél is. Az jutott eszembe, hogy talán érvelni lehetne azzal, ha szinte azonos feltételekkel (összeg, időpont, kamat, futamidő, stb...) felvett hitelekre különböző visszatérítéseket számoltak ki, akkor biztos, hogy valami nem ok. Talán egyszerűbb lenne, mint a lehetetlennek tűnő számolással bajlódni és esetleg így foglalkozna vele valaki. A hozzászólásokból látszik, hogy nagy az eltérés hasonló szerződések esetén is. Ha két ugyanolyan szerződést tennénk egymás mellé különböző visszatérítésekkel, talán hatásosabb lenne. Itt meg megtalálhatnánk egymást, aztán összerendeződve támadhatnánk:-) Hülyeség?

2015. máj. 30. 14:50
 419/669 Roli802 ***** válasza:
Én tegnap úgy olvastam hogy lehet kérni az MNB hogy ellenőrizze az elszámolás helyességét ezt úgy értelmezem hogy ők átszámolják újra szerintem minnél többen teszünk panaszt az MNB felé annál nagyobb az esélyünk hogy megvizsgálják őket megvárom a részletes elszámolást bár szerintem nem fogják kiküldeni és küldöm az MNB-be hogy számolják újra
2015. máj. 30. 15:45
 420/669 anonim válasza:
Ha valóban átszámolja az MNB, akkor ok. Hétfőn én is felhívom őket.
2015. máj. 30. 17:07
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!