László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
451/669 István7676 válasza:
Sziasztok! Nekem sincs se elszámolás se csekk a törlesztés fizetéséhez telefont se veszi fel egyik kirendeltségük sem. Majd jön a késedelmi kamatos felszólítás.
452/669 anonim válasza:
@449: Jó is lenne. :) Vagy a végére maradnak azok akiknek nulla, sőt akik még pluszba fognak fizetni a banknak, mert ezeknél "túlságosan jóhiszeműek voltak". :)
Üdv, Laci
Ui: Bank nekem sem veszi fel a telefont. Lehet ezek leléptek? :/
453/669 anonim válasza:
Én sem kaptam semmilyen levelet eddig, sem a szokásos csekket...én 2007. 05. hóban vettem fel 1.800 e-t 120 hóra, még van is hátra bőven....de eddig semmi. Nagyon rosszat sejtek...
454/669 anonim válasza:
Levél még sehol, nekem is van még egy évem a hitelből.Mindig egy hónappal előbb küldték a következő havi törlesztőt.2 M vettem fel(autóhitel) és eddig kb. 4.2 M fizettem vissza számításaim szerint. Nem tudom mi történik ha becsődölnek ezek a mocskok?Annyiból nekünk(még aktív hiteleseknek)lehet, hogy jobb lenne mert nem kellene tovább fizetni. Viszont akiknek visszajár, nem kapják meg a lóvét...Az is kérdés mi lesz a törzskönyvekkel.
455/669 NGábor80 válasza:
Nálunk is járt a postás már, levél nuku...... Eddig volt türelmem, kezdem elveszíteni! Pedig ha pénteken postára adták az ma bőven itt kellene, hogy legyen. (én bárhova adok fel du. NEM elsőbbségivel, másnap ott van) Üdv. Gábor
456/669 anonim válasza:
Ez már tényleg a pofátlanság teteje, amit ezek művelnek. Nekem sem jött még semmi, bár nem sok jóra számítok az olvasottak alapján. Gondolom a 18 milliós bírságukat is mi szívjuk meg. 😠
457/669 NGábor80 válasza:
Most hívtam az MNB-t, azt mondták "finoman szólva a nyakukra ültünk", a héten mindképp megkapjuk azt ígérték!!!! Úgy legyen!
458/669 anonim válasza:
Mi ültünk a nyakukra? :D Mert mi nem tudunk 1 év alatt egy kib***ott levelet kiküldeni :D Vicc
459/669 anonim válasza:
Én se kaptam hivtam öket elöször csak kicsengett aztán semmi utánna nagy nehezen felvette egy automata 10 percig hallgattam a zenét aztán megszünt ujra hivtam megint csak kicsengett.
460/669 anonim válasza:
Szerintem meg kellene hirdetni egy időpontot amikor mindenki egyszerre bemegy a fiókjukba rájuk borítani az asztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!