László Pál kérdése:
Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.2015. ápr. 11. 08:37
471/669 anonim válasza:
Én kb egy hete kaptam meg az elszámolást, csütörtökön adtam fel nekik elsőbbségivel a nyilatkozatot,hogy számlára kérem a visszautalást, és ma már kaptam az smst, hogy megjött a pénz a számlámra. Pedig azt gondoltam hogy ezzel is elhúzzák majd az időt az utolsó pillanat utánig. Igaz kb 44 ezer Ft-ról van szó, szóval gondolom nem esett nehezükre kipengetni.
472/669 Rpi082 válasza:
Üdv! Csatlakozok a klubbhoz! Nekem is lejárt hitelem van ezeknél a nyomorultaknál. A mai nap se kaptam levelet és a neten fellelt összes telefonszámot kipróbálva sem tudtam elérni őket! Eddig legalább a géphang bekapcsolt, de más az sem! Valakinek nagyobb siker?
473/669 anonim válasza:
Élő szerződésem van sajnos,amit 2008-ban vettem fel és még van hátra 3 évem (a felvett hitel 2,5 szeresét már visszafizettem) se csekk,se elszámolás. A telefonjukon már a zene sincsen csak kicsöng egy ideig majd bontódik a vonal.2 hete beszéltem velük, kaptak vmi komolyabb összegű pénzbüntetést illetve napi kamatot kell fizetniük, amíg nem érkezik meg az elszámolás.Kíváncsi leszek.
474/669 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem se jött még semmi, a telefonjuk pedig csak csörög de senki nem veszi fel.
475/669 anonim válasza:
Nekem se jött semmi. Hol találom a mnb számát?
476/669 anonim válasza:
Ilyenkor nem a PSZÁF-nél kellene panaszt tenni?
478/669 bius06 válasza:
Sziasztok! Mi sem tudunk zöld ágra vergődni ezzel a bankkal! Édesapámék vettek fel 800 e forintot. Megjött az elszámoló levél, visszafizettek 3 év alatt 1 400 e forintot, s a bank szerint 34 e forint jár nekik vissza. Május 7-én feladtunk egy tértivevényes levelet hogy kérnénk a részletes elszámolást. Azóta sem kaptunk rá választ (május 14-én ért vissza a tértivevény). Aki tudja írja már meg azt a számot, ahol panaszt lehet tenni MNB-nél! Az a legjobb a dologban, hogy nagynénjéméknek az Erste Banknál volt hitelük, ugyanígy 800 e, ugyanígy 1 400 e körül fizettek vissza, s ők vissza kaptak 140 e forintot!!! Érdekes nem??!! A bankoknak mindent szabad???
479/669 anonim válasza:
Nekem se hozta a postás ma sem az elszámolót.
Úgy gondolom még felesleges bármit is lépni, ugyanis még elméletben a napokban hozhatja a postás a levelet. Péntekig érdemes várni és utána lehet - akár közösen - az MNB felé fellépni, jelezvén feléjük hogy sem elszámolást nem kaptunk, sem telefonos vagy bárhogyan el lehetne őket érni. Tehát egy közös feljelentésre gondoltam.
480/669 anonim válasza:
Közös fellépés szerintem annyi legyen hogy egy levelet elküld mindenki az mnbnek. Mást nem igen tudunk tenni. Vicc ez már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!