Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/669 Gál Krisztián 1 válasza:
Üdv!Szeretnék csatlakozni!Nekem 2006.novemberétől van kapcsolatom ezzel a kiváló intézménnyel.2.350.000 ft-ot vettem fel, eddig nagyjából 4.700.000-et fizettem ki és mivel sajnos meg kellett hosszabbítanom egyszer, ezért még él a szerződésem.Eddig semmi nem jött a banktól, de ahogy elnézem az eddigi tapasztalatokat, nem várok csodákat! Az ügyvéd azt mondja várjuk meg az elszámolást, aztán irány a bíróság, mivel ez a szerződés több ponton is támadható és semmissé tehető!
2015. jún. 8. 13:48
 602/669 Rpi082 válasza:
En a mai nap se kaptam levelet! Viszont a telefont nagykegyesen felvettek vegre ahol elmondtak h ma se kuldtek levelet es nem tudjak mikor fognak! A fenti vezetoseguk annyit mondott h juniusban kikuldik mind. Megkerdeztem h abc sorrendben vagy ugyszam szerint v megis mi alapjan kuldik a leveleket? Erre a holgy nem tudott valaszolni. Lehet kalapbol huznak!! Irtam tobb emailt a banknak is valamint az mnbnek is. A masodikra mar nem is valaszoltak, csak az elsore a sablon szoveget! En igy allok jelenleg! :(
2015. jún. 8. 13:53
 603/669 Szilvus09 válasza:

Sziasztok!

A mai nap kaptam egy ajánlott tértivevényes levelet a banktól, amely a sima sablon tájékoztató, ami a honlapjukon fenn van. Felhívtam őket, és kérdeztem az ügyintézőt, hogy ugyan mondja már meg, hogy áll most az elszámolás kiküldés, azt mondta, türelem megkapom majd. Mondtam nem szeretném, ha ezt a tájékoztatót, amit kiküldtek, tudnák be annak, hiszen tértivevénnyel küldték. Erre az volt a válasza, hogy biztosan a reklamálásomra küldték. Mondtam úgy legyen, mert már mindent el tudok képzelni.

2015. jún. 9. 12:41
 604/669 attika30 válasza:

sziasztok!

Ma mi is megkaptuk a részletes elszámolást de sajnos nem lettünk okosabbak egyszerüen átláthatatlan a Budapest bankossal összevetettem mert ugyanabban az idöszakban ott is volt egy autó hitelünk semmi nem egyezik sem a napi árfolyam sem az elszámolás + amit más is megjegyzett az elsö 3 rublika ugyan azokat a % -at tartalmazza ami lehetetlen.

Én egy debreceni kirendeltséget hivtam fel aki egyböl föl is vette és kérdeztem hogy személyesen leadhatom -e a panaszomat amire igennel válaszolt be is mentünk május végén és panaszal éltünk nem vártuk meg a ma megjövö részletes elszámolást.

Ott már kiderült az elöttünk lévö ügyfeleknél hogy a hölgy semit nem lát a gépen hogy kinek hol tart a postázása.

sorra kerültünk és megkérdeztem hogy árulja már el hogy hogy számolták ki ezt a nevetséges összeget, mire gunyosan igy felelt hogy: tudja hogy a szomszéd mariska néninek is hasonlo hitele volt más pénzintézetnél és mégis többet kapot vissza , de a Banif az nem emelt egyoldaluan kamatot és ezért nem is jár vissza szinte SEMMI.

Erre elövettem a másik bankos szerzödésemet és megkérdeztem hogy akkor hogy van az hogy a másik banknél 5 évig ugyan annyival fizettem ott tényleg nem volt emelés csak az utolsó 4 hónapban fizettem be össz:160000ft-tal többet amiböl már 122000ft-ot vissza is kaptam, önöknél meg dupla annyi tökére állandóan emelten fizetve kijött 20105ft!! lefehéredett és köpni nyelni nem tudott mert erre nem taniottak be semilyen sablonos szöveget a fönökei.Várom az ujra számolást biztos vagyok benne hogy löknek hozzá még egy pár forintott ,de ebböl szerintem pereskedés lesz. szép napot!

2015. jún. 9. 15:24
 605/669 Mitya750 válasza:
Üdv. A törlesztőrészlet csak nálam nincs arányban a THM-el? 17.61%-os THM 14663CHF. Törlesztőrészlet minden hónapban 346.14CHF. Ez 41%. Ez így renbden van?
2015. jún. 9. 16:15
 606/669 Roli802 ***** válasza:

Sziasztok!

A mai napon megérkezett a részletes elszámolás nekem persze nem öt nap után.

Mostmár semmit nem értek belőle a kamat ami rajta van 12,99%

igy kezdődik és folyamatosan csökken és mindíg annyi rajta ami elvileg az előírt.Nem tudom mi legyen a következő lépés mert ezt én nagyon nem értem ezt az elszámolást és nem tudom ki segíthetne újraszámolni.Az MNB-és árfolyamok viszont nem stimmelnek rajta hol több hol kevesebb nem tudom mit tehetnénk.

2015. jún. 9. 18:12
 607/669 A kérdező kommentje:
Ne add fel.Vagy ugyved vagy pedig tegyel panaszt bejelentest reszletesen leirva az mnb hez.Ok majd kiajanlanak neked egy penzintezetet.
2015. jún. 9. 21:07
 608/669 A kérdező kommentje:
A penzintezet elvileg segit kiszamolni
2015. jún. 9. 21:09
 609/669 A kérdező kommentje:
Valaki felvenne engem is a facebook csoportba lazlo pal piros poloban koszonom
2015. jún. 9. 21:16
 610/669 anonim ***** válasza:
Neked kell az FB csoportban jelentkezni!
2015. jún. 10. 06:57
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!