Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
Sziasztok!
A mai nap kaptam egy ajánlott tértivevényes levelet a banktól, amely a sima sablon tájékoztató, ami a honlapjukon fenn van. Felhívtam őket, és kérdeztem az ügyintézőt, hogy ugyan mondja már meg, hogy áll most az elszámolás kiküldés, azt mondta, türelem megkapom majd. Mondtam nem szeretném, ha ezt a tájékoztatót, amit kiküldtek, tudnák be annak, hiszen tértivevénnyel küldték. Erre az volt a válasza, hogy biztosan a reklamálásomra küldték. Mondtam úgy legyen, mert már mindent el tudok képzelni.
sziasztok!
Ma mi is megkaptuk a részletes elszámolást de sajnos nem lettünk okosabbak egyszerüen átláthatatlan a Budapest bankossal összevetettem mert ugyanabban az idöszakban ott is volt egy autó hitelünk semmi nem egyezik sem a napi árfolyam sem az elszámolás + amit más is megjegyzett az elsö 3 rublika ugyan azokat a % -at tartalmazza ami lehetetlen.
Én egy debreceni kirendeltséget hivtam fel aki egyböl föl is vette és kérdeztem hogy személyesen leadhatom -e a panaszomat amire igennel válaszolt be is mentünk május végén és panaszal éltünk nem vártuk meg a ma megjövö részletes elszámolást.
Ott már kiderült az elöttünk lévö ügyfeleknél hogy a hölgy semit nem lát a gépen hogy kinek hol tart a postázása.
sorra kerültünk és megkérdeztem hogy árulja már el hogy hogy számolták ki ezt a nevetséges összeget, mire gunyosan igy felelt hogy: tudja hogy a szomszéd mariska néninek is hasonlo hitele volt más pénzintézetnél és mégis többet kapot vissza , de a Banif az nem emelt egyoldaluan kamatot és ezért nem is jár vissza szinte SEMMI.
Erre elövettem a másik bankos szerzödésemet és megkérdeztem hogy akkor hogy van az hogy a másik banknél 5 évig ugyan annyival fizettem ott tényleg nem volt emelés csak az utolsó 4 hónapban fizettem be össz:160000ft-tal többet amiböl már 122000ft-ot vissza is kaptam, önöknél meg dupla annyi tökére állandóan emelten fizetve kijött 20105ft!! lefehéredett és köpni nyelni nem tudott mert erre nem taniottak be semilyen sablonos szöveget a fönökei.Várom az ujra számolást biztos vagyok benne hogy löknek hozzá még egy pár forintott ,de ebböl szerintem pereskedés lesz. szép napot!
Sziasztok!
A mai napon megérkezett a részletes elszámolás nekem persze nem öt nap után.
Mostmár semmit nem értek belőle a kamat ami rajta van 12,99%
igy kezdődik és folyamatosan csökken és mindíg annyi rajta ami elvileg az előírt.Nem tudom mi legyen a következő lépés mert ezt én nagyon nem értem ezt az elszámolást és nem tudom ki segíthetne újraszámolni.Az MNB-és árfolyamok viszont nem stimmelnek rajta hol több hol kevesebb nem tudom mit tehetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!