Pertársként Csatlakoznék a banif plus bank ellen én meg kaptam már az elszámolásomat de azzal nem értek egyet. mellébeszélnek sorra áthágják a határidőket. a kamatok április 30 óta nincsen elszámolva és halgatnak róla
gyorei.p085@invitel.hu ezen az e-mail címen elértek
2015. júl. 23. 13:39
652/669 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy áll a panaszokkal.
Nekem egy hét éves futamidejű 1.200.000 ft-os hitelre 5000 forintot akartak elszámolni.
Kértem a részletes elszámolást, majd azt átnézve megtettem a panaszom. Rá kb. 1 hétre meg is jött a válasz a panaszomra, melyben átnézték az elszámolásom állítólag és
2 forintot még jóváírtak.
Így már 5.002 forint jár vissza.
Most ott tartok, hogy a Pénzügyi békéltető testülethez adtam be a panaszom. Ők még nem válaszoltak, de annyit mondtak, hogy senki sem fogja az országban újra számolni a hitelt, hogy jól történt-e a számítás.
2015. júl. 24. 21:19
653/669 anonim válasza:
sziasztok képzeljétek el én még most sem kaptam meg az elszámolást levelet is írtam nem is egyszer nekik válaszolták hogy adminisztráció végett nem küldik várjak
2015. júl. 28. 08:46
654/669 anonim válasza:
Én megkaptam az elszámolást július végén(meglévő hitel).850 CHF volt a tisztességtelenül elszámolt összeg.Ezután kb. 1 hét múlva megkaptam a csekket, ami 20000 forinttal kevesebb volt az előző törlesztőkhöz képest.A csekken 07.13. volt a befizetési határidő.Gondoltam, kit érdekel hiszen majdnem 1 hónapra rá küldték ki a csekket.Erre tegnap kaptam 3560 Ft késedelmi díjas csekket, mert nem lett időben befizetve a júliusi törlesztő!Most hívom őket, de nem veszik fel.Kiváncsi vagyok mivel indokolják ezt a baromságot ezek a bu..k!
2015. júl. 29. 09:53
655/669 anonim válasza:
Sziasztok. Velünk is nagyon kib...szott ez a r..adt bank. 2009 ben a férjem felvett tölük autó hitelt. 380.000ft ot egy 3 as vw golfra. Fizette is szépen a hitelt csak átmeneti munkanélküliségbe került igy 2011 agusztusában 4 hó elmaradás miatt vissza vittük az autót székesfehérvára....aďdig napi szinten hivogatak hogy fizessünk utána se levelet se telefont se sms t nem kaptunk tölük hogy mennyibe számolták be az autót.. az összes csekk megvan 320.000 ft ot fizett addig be a férjem . Visszavolt 2 évmég.... egyszer csak kaptunk egy végrehajtási lapot hogy 1.190.000 ft letiltás van a férjem fizetésénn. Ebből 406.000ft a tőke.(mikor 380.000ft ot vett fell) 480.000a késedelmi kamat a többi birosági költség és a406.000ft 42.5% kammatal kamatozik a kifizetés napjáig.. kocsi nuku. Plussz egy 300.000ft érő járműról beszélünk.... nah most biroság és feljelentjük őket. Az ügyvéd kikéri az elszámolást. Amuvel ne fogunk egyetérteni.....
2015. júl. 30. 17:36
656/669 anonim válasza:
én is ugyan ebben a cipőben vagyok én ma 2015.08.03án azaz ma megkaptam az elszámolást felvetten 2008.09én 330.000 fizetem rendesen csak megszűnt a munkahelyem nem tudtam fizetni 9honapom volt hátra felhívtam őket telefonon hogy erre a 9honapra egyezünk meg be is mentem személyesen a bankba ők már nem tudnak mit csinálni a végrehajtónál az ügy az autót közben eladták van azóta fizetek havonta és ma 1.104.000ft tartozást küldött ki én sem értem megyek tovább vele
2015. aug. 3. 14:10
657/669 anonim válasza:
...itt sosem lesz jogállam, amíg ilyen módon kezelik az emberek tízezreit pár tíz haszonélvezővel szemben ...... 3 hónappal a határidő lejárta után csak a többek által jelzett "adminisztratív" okokra hivatkozás? ....ez mi ?
2015. aug. 4. 11:12
658/669 anonim válasza:
Neked adtak fizetési meghagyást?? Mert csak úgy nem tehetne a végrehajtóhoz ez a g*ci. Mert mi nem kaptunk. Úgye ez mind plusz költség. Első lépésben fizetési meghagyás .utána jönn csak a végrehajtás. Mi most egy összegbe akarjuk kifizetni. Csak nem tudom még hogy. Végrehajtónál felvan függesztve a vonás. Nem fogom ezeknek tömni a zsebét az èvi 45% kammattal. Ügyvéd megmondta ez egy ki
mondottan g*ci egy bank
2015. aug. 5. 08:41
659/669 anonim válasza:
Sziasztok. Én még mindig nem kaptam meg az elszámolást sőt még csekket sem kapok. Írtam nekik választ, de még arra se méltatnak, hogy válaszoljanak. 1 290 000 Ft ot vettünk fel fizettük tavalyig rendesen egyszer kértünk futamidő kitolást így elméletileg 2017 ben járna le a hitelem így az erdeti összeg 3 szorosát fizettük volna vissza. tavalyig befizettünk 2 700 000 Ft ot azóta fizetgettünk, de egy ideje azt sem tudok mert nem küldenek csekket. Többször ígérték mind az elszámolást mind a csekkeket de sem egyik sem másik nem jön inmár 4 hónapja. A törzskönyv már legalább nálunk van.
2015. aug. 5. 20:39
660/669 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni hogy 1 200 000 Ft volt tavaly áprilisban a tartozásunk. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!