Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
 651/669 1112p válasza:

Kedves Sorstársak!

Pertársként Csatlakoznék a banif plus bank ellen én meg kaptam már az elszámolásomat de azzal nem értek egyet. mellébeszélnek sorra áthágják a határidőket. a kamatok április 30 óta nincsen elszámolva és halgatnak róla

gyorei.p085@invitel.hu ezen az e-mail címen elértek

2015. júl. 23. 13:39
 652/669 anonim válasza:

Nem tudom ki hogy áll a panaszokkal.

Nekem egy hét éves futamidejű 1.200.000 ft-os hitelre 5000 forintot akartak elszámolni.

Kértem a részletes elszámolást, majd azt átnézve megtettem a panaszom. Rá kb. 1 hétre meg is jött a válasz a panaszomra, melyben átnézték az elszámolásom állítólag és

2 forintot még jóváírtak.

Így már 5.002 forint jár vissza.

Most ott tartok, hogy a Pénzügyi békéltető testülethez adtam be a panaszom. Ők még nem válaszoltak, de annyit mondtak, hogy senki sem fogja az országban újra számolni a hitelt, hogy jól történt-e a számítás.

2015. júl. 24. 21:19
 653/669 anonim válasza:
sziasztok képzeljétek el én még most sem kaptam meg az elszámolást levelet is írtam nem is egyszer nekik válaszolták hogy adminisztráció végett nem küldik várjak
2015. júl. 28. 08:46
 654/669 anonim ***** válasza:
Én megkaptam az elszámolást július végén(meglévő hitel).850 CHF volt a tisztességtelenül elszámolt összeg.Ezután kb. 1 hét múlva megkaptam a csekket, ami 20000 forinttal kevesebb volt az előző törlesztőkhöz képest.A csekken 07.13. volt a befizetési határidő.Gondoltam, kit érdekel hiszen majdnem 1 hónapra rá küldték ki a csekket.Erre tegnap kaptam 3560 Ft késedelmi díjas csekket, mert nem lett időben befizetve a júliusi törlesztő!Most hívom őket, de nem veszik fel.Kiváncsi vagyok mivel indokolják ezt a baromságot ezek a bu..k!
2015. júl. 29. 09:53
 655/669 anonim válasza:
Sziasztok. Velünk is nagyon kib...szott ez a r..adt bank. 2009 ben a férjem felvett tölük autó hitelt. 380.000ft ot egy 3 as vw golfra. Fizette is szépen a hitelt csak átmeneti munkanélküliségbe került igy 2011 agusztusában 4 hó elmaradás miatt vissza vittük az autót székesfehérvára....aďdig napi szinten hivogatak hogy fizessünk utána se levelet se telefont se sms t nem kaptunk tölük hogy mennyibe számolták be az autót.. az összes csekk megvan 320.000 ft ot fizett addig be a férjem . Visszavolt 2 évmég.... egyszer csak kaptunk egy végrehajtási lapot hogy 1.190.000 ft letiltás van a férjem fizetésénn. Ebből 406.000ft a tőke.(mikor 380.000ft ot vett fell) 480.000a késedelmi kamat a többi birosági költség és a406.000ft 42.5% kammatal kamatozik a kifizetés napjáig.. kocsi nuku. Plussz egy 300.000ft érő járműról beszélünk.... nah most biroság és feljelentjük őket. Az ügyvéd kikéri az elszámolást. Amuvel ne fogunk egyetérteni.....
2015. júl. 30. 17:36
 656/669 anonim válasza:
én is ugyan ebben a cipőben vagyok én ma 2015.08.03án azaz ma megkaptam az elszámolást felvetten 2008.09én 330.000 fizetem rendesen csak megszűnt a munkahelyem nem tudtam fizetni 9honapom volt hátra felhívtam őket telefonon hogy erre a 9honapra egyezünk meg be is mentem személyesen a bankba ők már nem tudnak mit csinálni a végrehajtónál az ügy az autót közben eladták van azóta fizetek havonta és ma 1.104.000ft tartozást küldött ki én sem értem megyek tovább vele
2015. aug. 3. 14:10
 657/669 anonim válasza:
...itt sosem lesz jogállam, amíg ilyen módon kezelik az emberek tízezreit pár tíz haszonélvezővel szemben ...... 3 hónappal a határidő lejárta után csak a többek által jelzett "adminisztratív" okokra hivatkozás? ....ez mi ?
2015. aug. 4. 11:12
 658/669 anonim válasza:

Neked adtak fizetési meghagyást?? Mert csak úgy nem tehetne a végrehajtóhoz ez a g*ci. Mert mi nem kaptunk. Úgye ez mind plusz költség. Első lépésben fizetési meghagyás .utána jönn csak a végrehajtás. Mi most egy összegbe akarjuk kifizetni. Csak nem tudom még hogy. Végrehajtónál felvan függesztve a vonás. Nem fogom ezeknek tömni a zsebét az èvi 45% kammattal. Ügyvéd megmondta ez egy ki

mondottan g*ci egy bank

2015. aug. 5. 08:41
 659/669 anonim válasza:
Sziasztok. Én még mindig nem kaptam meg az elszámolást sőt még csekket sem kapok. Írtam nekik választ, de még arra se méltatnak, hogy válaszoljanak. 1 290 000 Ft ot vettünk fel fizettük tavalyig rendesen egyszer kértünk futamidő kitolást így elméletileg 2017 ben járna le a hitelem így az erdeti összeg 3 szorosát fizettük volna vissza. tavalyig befizettünk 2 700 000 Ft ot azóta fizetgettünk, de egy ideje azt sem tudok mert nem küldenek csekket. Többször ígérték mind az elszámolást mind a csekkeket de sem egyik sem másik nem jön inmár 4 hónapja. A törzskönyv már legalább nálunk van.
2015. aug. 5. 20:39
 660/669 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni hogy 1 200 000 Ft volt tavaly áprilisban a tartozásunk. :/
2015. aug. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!