Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
 611/669 anonim ***** válasza:
Az ügyintézők szerintem nem tudnak magyarul. Írtam nekik a múlt héten, hogy Általános Szerződési Feltételeket kérek tőlük, hogy tudjam, hogy változott a kamat. Feltételeztem, hogy van nekik ilyen. Erre ma jött egy levél, hogy fizessek be 5 ezer Ft-ot és kiadják a SZERZŐDÉSEM MÁSOLATÁT. Hát elzavartam őket a jó büdös ...-ba. Szórakozzanak mással.
2015. jún. 10. 13:01
 612/669 Roli802 ***** válasza:

Sziasztok!

Ma írtam egy panaszlevelet az MNB-nek kiváncsian várom válaszukat,lehet közbe megpróbálkozom a Széchenyi Hitelszövetséggel azt mondják ők segítenek a kérdés az hogy mennyiért?

2015. jún. 10. 19:55
 613/669 anonim ***** válasza:
1 évem van még hátra a hitelből,de nem jött még a csekk sem(amit egy hónappal előtte ki szoktak küldeni).Minden hó 15. napja a fizetési határidő, ezt már sajnos nem tudom határidőre befizetni(remélem nem számolnak rá késedelmi kamatot).Azt sem bánnám ha soha többet nem küldenének csekket, csak a törzskönyvet:)2 millióra lassan 6-ot fizetek vissza.
2015. jún. 12. 12:46
 614/669 Grand1972 válasza:
2015. jún. 12. 14:05
 615/669 moncsi02 ***** válasza:
Roli802! Én ma megyek a Széchenyi Hitelszövetséghez, majd megírom hétfőn.
2015. jún. 12. 14:11
 616/669 attika30 válasza:
moncsi02 kiváncsi leszek mit mondanak remélem sikerrel jársz
2015. jún. 12. 14:22
 617/669 Roli802 ***** válasza:
Moncsi02!!Szia írd meg majd feltétlen kiváncsi vagyok ha tényleg segítenek én is megyek hozzájuk.
2015. jún. 13. 11:57
 618/669 moncsi02 ***** válasza:
Sziasztok! Voltam pénteken a Széchenyi Hitelszövetségnél, egy nagyon kedves hölgy fogadott. Egyedül van egy csepeli lakásban (ugye ez egy civil szervezet), de ez semmit nem jelent, nagyon topon van. Átnézte a szerződésem, az elszámolásom és a részletes elszámolásomat is. Sajnos a Banif már 2004-ben az mnb árfolyamot alkalmazta (ez áll a szerződésemben is) tehát itt keresni való nem nagyon volt. A kamat is rohadt magas volt, talán ha 8-9 hónapban talált eltérést amikor is magasabbal számoltak mint az mnb. Azon felül a szerződésben nem esik szó a kezelési költségekről, ami náluk igen magas. Ami még érdekes, hogy 7427 chf-t vettem fel, az elszámolásban már a kezdő deviza összeg más. Leírta nekem ezt e-mail-ben én megfogalmazom a panaszlevelet és küldöm is nekik. Nullás semmiképp nem lehet. Első körben nem kellett fizetni ennek a hölgynek (jelzem tényleg nagyon tud és kedves) a 60 napos határidő letelte után várjuk hogy válaszolnak-e és érdemes lesz-e foglalkozni az üggyel. Ha igen, akkor utána is kb. 20-40 ezer körüli összegről beszélt, majd meglátjuk hogy van-e értelme tovább menni (pénzügyi békéltető testület). Kérdés, hogy mennyi kapacitása van, nagyon sok elszámolás érkezik hozzá, állítólag a Budapest Autó százszor rosszabb mint a mi szeretet bankunk.
2015. jún. 13. 20:29
 619/669 Roli802 ***** válasza:
Köszi a tájékoztatást!!
2015. jún. 13. 21:12
 620/669 Mitya750 válasza:
Aki kapott részletes elszámolást el tud igazodni rajta? Én úgy értelmezem hogy a 39-es oszlopban lévő összegek járnak vissza. Hívtam a bankot ott nem tudták megmondani, írjak panaszlevelet. Holnap küldöm nekik mert ott nagyobb összeg jön ki mint a 45CHF amit vissza akartak utalni.
2015. jún. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!