Mi a . -ot csináljon az ember (chf)?!?!?
Kezdek iszonyatosan pánikolni!!
Mondjon már valaki valami biztatót légyszi a chf árf.szintjével kapcsolatban!
Az állami és a bankok is hagyják, hogy az emberek csődbe kerüljenek. Nem igaz, hogy nem tudnának engedményeket adni!
Mi a francot kezdjek ezzel a 180-as árf.fixálással?!
Egy nagy lehúzás ez is, mert így még a kamatra is kamatot tesznek majd a 3. év végén. Nem elég, hogy az árf.változást is többszörösen fizetem?!?!
Itt vagyok két pici gyerekkel, kezdek teljesen kétségbe esni, a gyes-emet is elvette az állam mert vissza mertem menni dolgozni a gyerek 2 éves kora után,...
Mi lesz még itt?! Élni sem hagyják az embert és jönnek még ezekkel a kamu segítségekkel is!
Ha van esetleg olyan, aki ért is az árf.változásokhoz, légyszi mondjon legalább valami pici biztató infót!!!
:((((

és milyen szép "vérfürdő" volt New Yorkban:)
(a tőzsdén)
Jöhet a pénznyomtatás...
az egész erről szólt...
pénzt akarnak a „fiúk”...
2008-ban is ez volt a koreográfia

szvsz
valószínűleg még ezen a héten lazítanak
és ha ez megtörténik
robbanni fog az ezüst és az olaj ára...

272...
"...szerintem olyan 220-230 között fog mozogni, innen 233-ról nem fog sokat drágulni"
Nos, én ezért nem jósolok semmit. De nem látom akadályát a további emelkedésnek, hogy így fogalmazzak...
MNB 261,55
középárf.ok most:
Erste 265.90
otp 251,30
raiff.:265,53
Hogy lehet vajon ekkora eltérés az otp és a többi között?
Lehet, hogy az otp többet frissítette ma az árf.ot?
Egyébként ez megint a vihar előtti csend lesz?
Jó kérdés mi?
:/

Nagyon tartok ettől a mai otp dev. elad. 229,93 árf.tól. Bár nagyon hirtelen ment felfelé is, de azért mégis gyanús, nem?
Milyen esélyeket láttok most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!