Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy magányos ember a mai világban?
látszólag dúskálunk a lehetőségekben,mégsem találják egymást a hasonló emberek. Itt is milliószor olvasom h majdnem mindenki otthon ül vagy magányos ,v tárasa magányban .
És már próbáltam annyi mindet ..elmenni szakköre ,táncórára ,akárhova ,és mikor az eseménynek vége lett mindenki ment vissza a saját kis világa, ilyen helyeken nem alakulnak ki barátságok .legalábbis nekem nem sikerült. a melóhely dettó.
van néhány ismeretségem ,de sokszor érzem addig vagyok jó amig megveszem, kifizetem, elviszem (pl koncertre ) de fordítva ez már nem működik mintha meg kéne vásárolni a mai világban még az emberi kapcsolatokat is. :(
Aztán még ha zajlik is az élet a maga egyhangú módján hazajövök az üres lakásba ,látom nem hív nem keres senki,és én se tudok felhívni senkit . :(
olyan kilátástalan néha ez az egész..
Hasonlóképpen.
Ülök a gép előtt,és nincs kinek írjak,akit meg kérjek hogy menjünk el valamerre,és nekem sem ír senki.
Miért kell mindenáron ennyire valaki?
Világ életemben egyedül voltam és egyáltalán nem hiányzik, hogy állandóan hívogassanak, keressenek. Néha alakul egy kis kapcsolat, az elején jól esik, hogy keresnek, de 2-3 nap után már zavaró, 4-5 nap után meg már egyenesen idegesítő, hogy "állandóan" hív.
Mondjuk én sosem szerettem az embereket, majdnem 3 hete vagyok szabin, ezalatt kb. háromszor mozdultam ki a lakásból.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!