Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljon egy magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon egy magányos ember a mai világban?

Figyelt kérdés

látszólag dúskálunk a lehetőségekben,mégsem találják egymást a hasonló emberek. Itt is milliószor olvasom h majdnem mindenki otthon ül vagy magányos ,v tárasa magányban .

És már próbáltam annyi mindet ..elmenni szakköre ,táncórára ,akárhova ,és mikor az eseménynek vége lett mindenki ment vissza a saját kis világa, ilyen helyeken nem alakulnak ki barátságok .legalábbis nekem nem sikerült. a melóhely dettó.

van néhány ismeretségem ,de sokszor érzem addig vagyok jó amig megveszem, kifizetem, elviszem (pl koncertre ) de fordítva ez már nem működik mintha meg kéne vásárolni a mai világban még az emberi kapcsolatokat is. :(

Aztán még ha zajlik is az élet a maga egyhangú módján hazajövök az üres lakásba ,látom nem hív nem keres senki,és én se tudok felhívni senkit . :(

olyan kilátástalan néha ez az egész..

2011. aug. 29. 18:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Erre mondta egy ismerősöm, hogy ez a "társas magány".

Szar ügy, főleg ha félénk vagy új embereket megismerni.

Szerintem akkor lehet tenni ezellen, amikor a közös programokról mindenki éppen megindulna haza, pl. feldobni az ötletet hogy miért nem ugrunk be egy üdítőre vhova a környéken vagy ilyesmi. Nem valami egyedi, de működik.

Ezért szeretek a valamikori gimis haverjaimmal egy társaságban lenni, ugyanúgy viszonyulunk egymáshoz mint amikor még péntek délben számolgattuk az aprót hogy elég lesz-e a buszra hazáig. :)

2011. aug. 29. 18:36
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is magányos vagyok. 19/L
2011. aug. 29. 18:37
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen, jó lenne ha könnyebben menne a kapcsolatok kialakítása ember és ember között. Talán ha a közjóllét nagyon jó lenne, gyorsabban menne az ismerkedés a magyar emberek körében.
2011. aug. 29. 18:38
 14/29 anonim ***** válasza:

Én már próbáltam ezen az oldalon programot szervezni vadidegenekkel, mert csak jobb ketten csinálni a dolgokat... gondolok itt sporttevékenységre vagy valamire, de senki nem írt. Ismerősi körömben nap, mint nap próbálok kezdeményezni, hogy menjünk ide vagy oda, de senki nem jön:(

Aki Miskolci és van kedve valamihez az írjon:P

2011. aug. 29. 18:47
 15/29 A kérdező kommentje:

18:42 mert te aztán ismered az életem és tudod .. -minek írtál egyáltalán ))))

köszi a válaszokat ,nem is azért írtam a ki a kérdést mert gondoltam ettől majd megvilágosodom e tárgykörben ,de azért meglepett h ennyire igazolódni látszik a tapasztalatom :( elég szomorú .

És netes létforma tényleg mérgezi a kapcsolatokat a

közeget ..

endre0072 téged felvettelek elvileg .

2011. aug. 29. 18:49
 16/29 anonim ***** válasza:

itt is ugyan ez a helyzet

18/F

2011. aug. 29. 18:49
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem akkor vagy magányos ha nincs senkid hanem akkor, ha ezt elfogadod magadban.
2011. aug. 29. 18:51
 18/29 A kérdező kommentje:

18:47 sajnos pesti vagyok :( -de tudom milyen az amikor szervezel és senki aztán meg sem mozdul pedig előtte ígérgetik h de igen elmennek meg találkozunk. Ha mondjuk azt mondod h fizeted a belépőjét valahova valszeg jobban megmozdul -ez meg milyen már ?!(amúgy tisztelet a ritka kyvételnek mert szerencsére olyna is akad néha.)

Szóval itt nem céltalan PANASZKODÁSRól van szó hanem tapasztalatról és a keserű tényekről.

2011. aug. 29. 18:53
 19/29 anonim ***** válasza:
Senki sem akar magányos lenni, aki hozzá van szokva a magányhoz azt már nem zavarja annyira, viszont aki mindig társaságban van, annak egy kínlódás ha egyedül van egy szobában és csak ül a számítógép előtt, és gépeli, hogy ő miért magányos.
2011. aug. 29. 18:55
 20/29 anonim ***** válasza:

Varázslat a magány ellen

A varázslat menete

Fond össze jó szorosan a három szálat. Ha ez meg van, akkor készíts egy jó erős csomót a fonat egyik végére. Közben végig gondolj arra, milyen jó lenne, ha lenne egy társad, akivel megoszthatnád mindennapjaidat, és arra, hogy mennyire hiányzik a szerelem. Köss újabb csomókat a fonatra, egészen addig, amíg hét darab nem ékeskedik rajta.

Ha elkészültél, mindig hordd magadnál ezt a kis fonott „karkötőt”. Felrakhatod a csuklódra, a bokádra, de az is elég, ha a zsebedben, vagy a táskádban lapul. Egészen addig kell viselned, amíg meg nem találod életed párját. Ha meglelted a megfelelő személyt, akkor égesd el, és a hamut szórd folyóvízbe.

Miután ilyen formán leküzdötted hiánybetegségedet, élvezd az életet, élvezd a társadat. No meg az együtt töltött órákat!

Sok boldogságot kívánunk!

2011. aug. 29. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!