Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy magányos ember a mai világban?
látszólag dúskálunk a lehetőségekben,mégsem találják egymást a hasonló emberek. Itt is milliószor olvasom h majdnem mindenki otthon ül vagy magányos ,v tárasa magányban .
És már próbáltam annyi mindet ..elmenni szakköre ,táncórára ,akárhova ,és mikor az eseménynek vége lett mindenki ment vissza a saját kis világa, ilyen helyeken nem alakulnak ki barátságok .legalábbis nekem nem sikerült. a melóhely dettó.
van néhány ismeretségem ,de sokszor érzem addig vagyok jó amig megveszem, kifizetem, elviszem (pl koncertre ) de fordítva ez már nem működik mintha meg kéne vásárolni a mai világban még az emberi kapcsolatokat is. :(
Aztán még ha zajlik is az élet a maga egyhangú módján hazajövök az üres lakásba ,látom nem hív nem keres senki,és én se tudok felhívni senkit . :(
olyan kilátástalan néha ez az egész..
Erre mondta egy ismerősöm, hogy ez a "társas magány".
Szar ügy, főleg ha félénk vagy új embereket megismerni.
Szerintem akkor lehet tenni ezellen, amikor a közös programokról mindenki éppen megindulna haza, pl. feldobni az ötletet hogy miért nem ugrunk be egy üdítőre vhova a környéken vagy ilyesmi. Nem valami egyedi, de működik.
Ezért szeretek a valamikori gimis haverjaimmal egy társaságban lenni, ugyanúgy viszonyulunk egymáshoz mint amikor még péntek délben számolgattuk az aprót hogy elég lesz-e a buszra hazáig. :)
Én már próbáltam ezen az oldalon programot szervezni vadidegenekkel, mert csak jobb ketten csinálni a dolgokat... gondolok itt sporttevékenységre vagy valamire, de senki nem írt. Ismerősi körömben nap, mint nap próbálok kezdeményezni, hogy menjünk ide vagy oda, de senki nem jön:(
Aki Miskolci és van kedve valamihez az írjon:P
18:42 mert te aztán ismered az életem és tudod .. -minek írtál egyáltalán ))))
köszi a válaszokat ,nem is azért írtam a ki a kérdést mert gondoltam ettől majd megvilágosodom e tárgykörben ,de azért meglepett h ennyire igazolódni látszik a tapasztalatom :( elég szomorú .
És netes létforma tényleg mérgezi a kapcsolatokat a
közeget ..
endre0072 téged felvettelek elvileg .
18:47 sajnos pesti vagyok :( -de tudom milyen az amikor szervezel és senki aztán meg sem mozdul pedig előtte ígérgetik h de igen elmennek meg találkozunk. Ha mondjuk azt mondod h fizeted a belépőjét valahova valszeg jobban megmozdul -ez meg milyen már ?!(amúgy tisztelet a ritka kyvételnek mert szerencsére olyna is akad néha.)
Szóval itt nem céltalan PANASZKODÁSRól van szó hanem tapasztalatról és a keserű tényekről.
Varázslat a magány ellen
A varázslat menete
Fond össze jó szorosan a három szálat. Ha ez meg van, akkor készíts egy jó erős csomót a fonat egyik végére. Közben végig gondolj arra, milyen jó lenne, ha lenne egy társad, akivel megoszthatnád mindennapjaidat, és arra, hogy mennyire hiányzik a szerelem. Köss újabb csomókat a fonatra, egészen addig, amíg hét darab nem ékeskedik rajta.
Ha elkészültél, mindig hordd magadnál ezt a kis fonott „karkötőt”. Felrakhatod a csuklódra, a bokádra, de az is elég, ha a zsebedben, vagy a táskádban lapul. Egészen addig kell viselned, amíg meg nem találod életed párját. Ha meglelted a megfelelő személyt, akkor égesd el, és a hamut szórd folyóvízbe.
Miután ilyen formán leküzdötted hiánybetegségedet, élvezd az életet, élvezd a társadat. No meg az együtt töltött órákat!
Sok boldogságot kívánunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!