Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon valaki ha nagyon ronda?
Kezdeném az elején .. soha nem volt önbizalmam , mindig is kegyetlen rondának tartottam magamat , 1 éve szakitottam barátnőmmel , ő mondjuk nagyon szép volt ( mai napig nem értem miért jött össze velem ) na azóta maximum csúnyább barátnőim voltak , tehát valószínű tényleg csak szerencsém volt ezzel a lánnyal ..
De igazából nem csak a szerelmi életemet keseríti ez meg , hanem tegyük fel elmegyek egy szórakozóhelyre és rengetegen röhögnek rajtam , hogy miért azt nemtudom , de elég szar érzés , rengeteg negatív kritikát kaptam már a külsőmet illetően , tegnapi napra visszatérve , fél füllel halottam mikor elmentem egy társaság melett , hogy valamelyik gyerek elsütőtte , hogy " nézd már milyen ronda feje van ennek "
Komolyan mondom már élni nincs kedvem így , hogy folyamatosan rajtam röhögnek .... és az ilyent az ember nem tudja nem felvenni , vagy nem figyelni rá ..
Abszolút igényesnek tartom magamat , divatos ruhák stb .. de ez is kevés ..
bocs a regényért , de már nagyon el vagyok keseredve ...
Sportoljon, adjon magára(azt írtad ezt megtetted) tegyen meg mindent, hogy csak az arcára lehessen kifogás, és sugározza magából, hogy iszonyat laza és jófej.
Van egy haverom, szegény ő tényleg bűnronda, de rögeszméje, hogy ő egy istencsászár pasi, és így aranyos, van is barátnője, sosem kesergett azon, hogy nem néz ki jól. Fiúk esetében a belső kisugárzás elég lehet, egy átlagos lánynál.
Nem teszek fel képet magamról , bár vírusírtó esélyes , hogy le is tiltaná ;)
pénzre visszatérve , apámnak többszáz milliós vállalkozása van , tehát az van , és hidd el nem elég :D
hú nem keres a cég egy dolgozót éppen? :)
na a kérdésre válaszolva, nem tudsz mit tenni, minthogy lazán fogod fel az egészet, legyen nagyon jó humorérzéked, (szerintem ez fejleszthető), ha beszólnak, készülj valami frappáns odab#szós visszaszólással, ne hagyd magad és tényleg kulcsszó: a fellépés, kisugárzás
Ha úgy érzed hogy az kell, hogy jól érezd magad a bőrödben, akkor kezdj el gyúrni.
Én a magam példájából tudom, amikor valami miatt nem járok pár hétig edzeni, akkor nem érzem jól magam a bőrömben.
És az izmok arra is jók, hogy csak akkor merjenek összesúgni a hátad mögött, mikor már hallótávolságon kívül vagy. :D
Egyébként olyan csúnya nem lehetsz, ha már volt szép barátnőd. Javaslom azt is, hogy írd be az "ugly people" kifejezést a keresőbe és meglátod, hogy nem is vagy olyan ronda. :D
27F
Csatlakozom az előttem szólóhoz "ha már volt barátnőd nem lehetsz olyan ronda".Abban viszont nem értek egyet hogy gyúrd szét magad..nekem konkrétan a halálom ha valaki már emiatt úgy néz ki mit Hulk és ha mások beszólnak neki akkor így akarja elintézni.Szerintem egy srác legyen sportos de ne feltétlenül "gyúrással",ne legyen papucs és ne féltékenykedjen
Ez csak az én véleményem:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!