Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány mit csináljon a rózsával?
Figyelt kérdés
A csaj háza elé megyek a megbeszélt idopontra, adok neki pár szál rózsát aztán mit csináljon vele? Vigye be vagy mi?
Eddig még nem "virágoztam" de gondoltam a lányok orulnének neki...
2011. okt. 5. 22:04
1/11 napietus válasza:
mindenképp be kell hogy vigye vázába tenni, különben elhervad.
2/11 anonim válasza:
dugja a seggébe:D bocs de ez egy kicsit értelmetlen kérdés xd az ember mit csinál a virággal? vázába teszi :D tegye ő is ezt:D de a vizet ki ne felejtse :D:D
3/11 A kérdező kommentje:
Koszi, és ha mondjuk egy étteremben találkozunk és ott adom át a virágot?
2011. okt. 5. 22:08
4/11 A kérdező kommentje:
Lol a dugja felt nagyon vártam :D LOL!!!
2011. okt. 5. 22:08
5/11 anonim válasza:
hát eddig 1 komolyabb kapcsolatom volt de nem hívtam el randizni mert nemvolt pénzem :D hát étterem-étterem(ahol steak-et levest kapni) vagy gyors étterem? mert ha az 1. akkor tegye az asztalra kettőtök közé
6/11 napietus válasza:
étteremben meg lehet kérni a pincért, hogy hozzon egy vázát vagy akár egy poharat amibe beleteheti. az asztalon elhervad a vacsora végére.
7/11 anonim válasza:
Ez egyszerű. Vigyél neki művirágot:D Ha nem tetszik neki, akkor kibassza a kukába. Nincs miért aggódni ezen. PROBLEM???
8/11 napietus válasza:
művirágot? ugye ezt viccből mondtad?
9/11 anonim válasza:
Nem. Miért te ezt komolyan kérdezed tőlem?:D
10/11 anonim válasza:
Baker, cserepeset vigyél, azt még el is ültethetitek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!