Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Buliba mit csináljon egy félénk lány hogy merjen pasizni?
Kortyoljon bele az italába:O Nehogy megcsináld csajszi..
És ha abban az italban van valami...
Am a buliba szerintem lehet kihívóan öltözködni, és szerintem ha valaki tetszik "véletlen" táncolj felé/mellette, vagy szemezzetek. Esetleg ha cigizel, akor kérj tüzet...
Ha félénk vagy, attól még nem fogsz jobban pasizni, hogy mondjuk egy szexi ruha van rajtad, maximum a fiúk jobban felfigyelnek rád, de hogyha odamennek és továbbra is félénk vagy, azzal nem sokra mész.
A félénkségen kell változtatni. Szerintem gondold át, hogy miért vagy félénk és próbálj azon változtatni.
Öltözködés terén lehetnél bátor, de ne ízléstelen.
Tipp: Ital tekintetében válassz tequilát (márha nem vagy még nagyon-nagyon fiatal), mert az ellazít. Még nem volt rá panaszom! :)
Ha elmúltál esetleg 18, és cigizel... nézz ki egy helyes cigiző srácot, menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, vedd ki a cigit a szájából és gyújtsd meg azzal a sajátod... Végül pedig add vissza neki! :)
Ez saját sztori, eljátszottam poénból.
Amúgy én is szende voltam, de ráharaptam hamar a témára. Csak nyugi, és önbizalom. :) Az a dögös! ;)
Az a srác, akinek tetszel, amennyiben kiolvassa a testbeszédedből, hogy neked is tetszik ő, mindenképpen oda fog hozzád menni. Ha pedig egy fiú igazán megkíván téged, akkor is lehet, hogy fog közeledni feléd, ha nem tud a "női jelzések"-ből olvasni. Ezt férfiként mondom.
Egyébként miért vagy félénk? Nem tartod magadat szépnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!