Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Buliba mit csináljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Buliba mit csináljon egy félénk lány hogy merjen pasizni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok h viselkedése,esetleg külsőleg öltözködés stb...előre is köszi:)
2009. dec. 13. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Bár én nem csaj vagyok, de menj oda a pasihoz aki tetszik és kortyolj bele az italába:) Vagy szemezés, mosolygás.
2009. dec. 13. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Kortyoljon bele az italába:O Nehogy megcsináld csajszi..

És ha abban az italban van valami...

Am a buliba szerintem lehet kihívóan öltözködni, és szerintem ha valaki tetszik "véletlen" táncolj felé/mellette, vagy szemezzetek. Esetleg ha cigizel, akor kérj tüzet...

2009. dec. 13. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
*akkor
2009. dec. 13. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha félénk vagy, attól még nem fogsz jobban pasizni, hogy mondjuk egy szexi ruha van rajtad, maximum a fiúk jobban felfigyelnek rád, de hogyha odamennek és továbbra is félénk vagy, azzal nem sokra mész.

A félénkségen kell változtatni. Szerintem gondold át, hogy miért vagy félénk és próbálj azon változtatni.

2009. dec. 13. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Öltözz fel kívánatosan, de nem túl felhívóan. A pasikat a farkuk csóválja, ezért meg kell találni azt a határmezsgyét, amíg nem csak egy menetre akarnak téged, de nem is neked kell kaparni, hogy érdeklődjenek irántad. Manapság már nem kell félni a fiúktól, ha valamelyik hosszan szemez veled, nyugodtan odamehetsz hozzá pl. egy olyan kérdéssel, hogy mit iszik. Átlátszó szöveg, de megkímél az értelmes téma hiányából fakadó "szia, láttam, hogy bámulsz, meg én is bámultalak, és most nedves vagyok" halálraítélt beszélgetésektől.
2009. dec. 13. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Ugyan már, mi lenne a piájában?Azt hiszed hogy mindenki drogos?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés terén lehetnél bátor, de ne ízléstelen.

Tipp: Ital tekintetében válassz tequilát (márha nem vagy még nagyon-nagyon fiatal), mert az ellazít. Még nem volt rá panaszom! :)

Ha elmúltál esetleg 18, és cigizel... nézz ki egy helyes cigiző srácot, menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, vedd ki a cigit a szájából és gyújtsd meg azzal a sajátod... Végül pedig add vissza neki! :)

Ez saját sztori, eljátszottam poénból.

Amúgy én is szende voltam, de ráharaptam hamar a témára. Csak nyugi, és önbizalom. :) Az a dögös! ;)

8/12 anonim válasza:
54%
Viselkedés... Ha kiszemelted a pasit aki tetszik, menj oda, és térdelj le elé. Közben nézz a szemébe!
2009. dec. 13. 20:04
 9/12 anonim válasza:
Igyál nagyon sokat, menj kihívó ruhába. Ha ez nem jön be egyél egy "gyrost" és tegyél fel egy "kólát".
2009. dec. 13. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a srác, akinek tetszel, amennyiben kiolvassa a testbeszédedből, hogy neked is tetszik ő, mindenképpen oda fog hozzád menni. Ha pedig egy fiú igazán megkíván téged, akkor is lehet, hogy fog közeledni feléd, ha nem tud a "női jelzések"-ből olvasni. Ezt férfiként mondom.

Egyébként miért vagy félénk? Nem tartod magadat szépnek?

2009. dec. 14. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!