Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon valaki ha nagyon ronda?
Kezdeném az elején .. soha nem volt önbizalmam , mindig is kegyetlen rondának tartottam magamat , 1 éve szakitottam barátnőmmel , ő mondjuk nagyon szép volt ( mai napig nem értem miért jött össze velem ) na azóta maximum csúnyább barátnőim voltak , tehát valószínű tényleg csak szerencsém volt ezzel a lánnyal ..
De igazából nem csak a szerelmi életemet keseríti ez meg , hanem tegyük fel elmegyek egy szórakozóhelyre és rengetegen röhögnek rajtam , hogy miért azt nemtudom , de elég szar érzés , rengeteg negatív kritikát kaptam már a külsőmet illetően , tegnapi napra visszatérve , fél füllel halottam mikor elmentem egy társaság melett , hogy valamelyik gyerek elsütőtte , hogy " nézd már milyen ronda feje van ennek "
Komolyan mondom már élni nincs kedvem így , hogy folyamatosan rajtam röhögnek .... és az ilyent az ember nem tudja nem felvenni , vagy nem figyelni rá ..
Abszolút igényesnek tartom magamat , divatos ruhák stb .. de ez is kevés ..
bocs a regényért , de már nagyon el vagyok keseredve ...
Nincs ronda ember. Csak mindenkinek megvan a saját maga ízlése és aki ebbe nem tartozik bele nem értem miért kell lerondázni. Mi sem jöhetünk be/tetszhetünk mindenkinek. És most lehet nyugodtan azzal jönni, hogy de akkor is a külső számít. Igen, először tényleg azt látom, de számomra bőven elég ha szimpi az illető. És lehet kötözködni nyugodtan, de attól ha van egy "helyes" pasi, de nem lehet vele semmiről sem beszélni mert egy hülye-gyerek, akkor normális ember nem fog mellette lenni sokáig. Na ezért fontosabb a belső érték. És ami még nagyon fontos a szépség múlandó, márpedig egyszer el fog múlni, és akkor kell valami szorosabb kapcsolat ami összetart két embert.
16/L
14:34-es vagyok.
Nem azt mondtam hogy kötelezően gyúrja ki magát és verjen le mindenkit! Azt írtam, hogy ha ettől szebbnek érzi magát, akkor csinálja ezt.
Ha attól érzi jobban magát a bőrében, akkor csináltasson raszta frizurát vagy akármit...
Ezek csak eszközök a cél elérése érdekében, ami az hogy elégedett legyen magával.
Az utolsó hozzászólással pedig nem teljesen értek egyet. A külső is legalább olyan fontos, mint a belső. A szép az persze szubjektív, mindenkinek más tetszik, de akkor is ugyanolyan fontos mint a belső.
na akkor adok pár tippet,ha a pénz nem akadály.
divatos ruhák,de ne rózsaszín bu*inak öltözz be.csőgatya,térdgatya,sortot mellőzd.dc,convers,vagy valami menő márkás cipő.sapkát ne hordj lehetőleg.a hajadat nem tudom milyen,de általában a zselézett vagy az oldalfrufrus jön be nekünk csajoknak.(én oldalfrufru párti vagyok).
rendszeresen mosakodj,járj sportolni,de nem kell izomagyú macsónak lenned,elég ha pár kockád van.
ha pattanásos vagy,járj kozmetikushoz,nem gáz az, a pasiknak sem.
ha szemüveges vagy válts át kontaklencsére.ha nem tetszik a hajad színe,fesd be,de lehetőleg ne valami tökre elütő színre a stílusodtól.(barna,szőke jól lesz.)
rengeteg múlik a belsődön is. ha nem vagy jófej,és menőzöl a pénzeddel,a családoddal egész nap akkor boccs haver de rohadtul nincs esélyed senkinél.add magad,a lányokkal flölrtölj kicsit.
ha ez sem segít,akkor menj el egy styles-t hoz.:)) pussz.
hát akkor ezen kell változtatnod. Leginkább akaraterő kell hozzá. Miért nem hiszed el, hogy te is értékes ember vagy? és miért hiszed, hogy az aki beszól jobb nálad? Mert azzal, hogy ettől bedepiztél úgymond igazat adtál neki és hagytad magad legyőzni. Tessék megrázni magad, és elég az önsajnálatból! Ha az segít mond el minden nap magadnak, hogy igenis "jó, értékes és jóképű vagyok"
Sajnos minden attól függ, hogy TE hogyan tálalod magad! Ha meghunyászkodva mész el egy bulihelyre, hogy jaj csak észre ne vegyen senki, mert csúnya vagyok, akkor abból nem lesz barátnőszerzés.
Szerintem teljesen értelmes, jó fej srác vagy ezek alapján, amit itt leírtál, csak egy kicsit el kezdted magad sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!