Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon valaki ha nagyon ronda?
Kezdeném az elején .. soha nem volt önbizalmam , mindig is kegyetlen rondának tartottam magamat , 1 éve szakitottam barátnőmmel , ő mondjuk nagyon szép volt ( mai napig nem értem miért jött össze velem ) na azóta maximum csúnyább barátnőim voltak , tehát valószínű tényleg csak szerencsém volt ezzel a lánnyal ..
De igazából nem csak a szerelmi életemet keseríti ez meg , hanem tegyük fel elmegyek egy szórakozóhelyre és rengetegen röhögnek rajtam , hogy miért azt nemtudom , de elég szar érzés , rengeteg negatív kritikát kaptam már a külsőmet illetően , tegnapi napra visszatérve , fél füllel halottam mikor elmentem egy társaság melett , hogy valamelyik gyerek elsütőtte , hogy " nézd már milyen ronda feje van ennek "
Komolyan mondom már élni nincs kedvem így , hogy folyamatosan rajtam röhögnek .... és az ilyent az ember nem tudja nem felvenni , vagy nem figyelni rá ..
Abszolút igényesnek tartom magamat , divatos ruhák stb .. de ez is kevés ..
bocs a regényért , de már nagyon el vagyok keseredve ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!