Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet lerázni egy nagyon ronda 15 éves csajt, aki nem száll le rólam?
A semmiből került elő, úgy kezdődött hogy bejelölt facebookon, én meg nemtudtam kiő de biztos ismerős, ezért visszajelöltem. Azóta minden nap írt üzenetet hogy mikor találkozunk, bejövök-e neki stb... Én mondtam soha semmit nem akarok tőle, hagyjon békén, erre mégjobban begerjedt és valahogyan megszerezte a számomat és hívogat rejtett számról!
Néha látom a környéken mászkálni.
Csak azért akarod lerázni, mert csúnya?
Na jó a kérdésedre a válasz: Ha szép szóval nem tudtad lekoptatni, akkor koptasd le csúnya szóval.
tesa nekem is jöhet a kép.
egyszer kapna el engem 1 csúnyácska 15 éves lány. megbacnám aszt dobnám a ge..be.
Ez a lány nem beteg? Úgy értem, valami pszichét baja, túlzott szeretethiánya lehet. Értelmes lány nem fut fiúk után - veszteni is tudni kell.
Határozottan írd meg/mond meg neki, hogy egyáltalán nem az eseted (nem kell a külsejére megjegyzést tenni)és hogy semmi esélye sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!