Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet lerázni egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet lerázni egy nagyon ronda 15 éves csajt, aki nem száll le rólam?

Figyelt kérdés

A semmiből került elő, úgy kezdődött hogy bejelölt facebookon, én meg nemtudtam kiő de biztos ismerős, ezért visszajelöltem. Azóta minden nap írt üzenetet hogy mikor találkozunk, bejövök-e neki stb... Én mondtam soha semmit nem akarok tőle, hagyjon békén, erre mégjobban begerjedt és valahogyan megszerezte a számomat és hívogat rejtett számról!

Néha látom a környéken mászkálni.

2011. nov. 1. 23:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%

hívd át hozzátok zárd rá a szobát de leötte locsold körbe benzinnel. Aztán dobj be egy csikket és probléma megoldva.

De ne 98 ast vegyél mert az most k*rvadrága

2011. nov. 2. 10:11
 22/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd levegőnek. Ha ír Facebook-on, ne válaszolj neki, ha találkozol vele, mond azt, hogy sietsz, és hagyd ott. Hátha bejön :D

Amúgy ide is jöhet kép :)

2011. nov. 2. 10:38
 23/31 anonim ***** válasza:

egyet értek az utolsó válaszadóval!!

én is kérek szépen képet!! :)

2011. nov. 2. 10:40
 24/31 anonim ***** válasza:
60%
A sok pedofil :D
2011. nov. 2. 10:42
 25/31 anonim ***** válasza:
Na nekem mindig van egy taktikám idegesítő fiúk ellen :) ! Szóval mindig az az első hogy legyél velük kedves :D ! Tégy úgy mintha élveznéd a társaságát és közben alázd le a porig :) mosolyogva beszélgess vele facebookon és írogasd meg neki hogy hát úúú van egy lány pl: Panka akivel voltunk így meg úgy és hogyhát annyira gyönyörű . Vagy mi barátnőmmel írogattunk olyanokat ki XD hogy nehogy már egy trabant akarjon megkapni egy porchét nehogy már egy paraszt akarjon megkapni egy királylányt XD ! Meg ha nem válik be jöhet az anyázás :D írd alá a képeihez hogy csúnya vagy :p utcán meglátod kiabálj utána valami rondát . Vagy beszélhetsz a szüleivel hogy állítsák le a pici lányokat ! Amúgy egy normális lány nem fut egy fiú után az akármennyire is bejön neki ! De ide is küldhetsz képet :) !
2011. nov. 2. 11:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Am miért nem törlöd le ?
2011. nov. 2. 11:25
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha a tiltakozás felizgatja, légy ijesztően tapadós.
2011. nov. 2. 12:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Képet kérek! : )
2011. nov. 2. 18:13
 29/31 anonim válasza:
Képet pls :)
2011. nov. 3. 21:31
 30/31 anonim válasza:
ÉN is képet kérek! :D (Már érdekel h neked mi a csúnya) xD
2011. dec. 14. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!