Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedzem már unni, hogy magányos vagyok . Mit tegyek ez ellen? Nagykanizsa
1 éve ért véget egy komoly kapcsolatom , azóta csak futó kalandok voltak , most viszont már tényleg nagyon szükségem lenne egy barátnőre ... ha megkéne magyaráznom ,hogy miért annyit mondanék ,hogy : szar egyedül .. :D ennyi :D
Folyamatosan haverokkal lógok ,de ezt már kezdem unni ,nagyon jó lenne néha odabújni valakihez stb ..
Tisztában vagyok azzal ,hogy ez ellen egy megoldás van ,hogy felkelek a gép elől ,és elmegyek csajozni ,ez eddig oké is csak itt jön a bökkenő ,hogy hihetetlenül nincsen önbizalmam ,még azt is merem mondani már ,hogy ronda vagyok mint a bűn. Ezt talán leginkább a rengeteg negatív kritikára alapozom , igényeim azok szerintem nem túl nagyok.. de nulla önbizalommal nem megyek semmire
22 / F - Nagykanizsa
"1 éve ért véget egy komoly kapcsolatod,de ronda vagy mint a bűn"...
Ha nekünk is hazudsz,hogyan segítsünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!