Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért magányos itt ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magányos itt ennyi ember? Esetleges indoklás lent.

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 10. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akinek nincs problémája az nem ír. A magányosoknak nyilván több van.
2011. ápr. 10. 11:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam adok egy kis segítséget, hogy jobb legyen... De muszáj volt kérdést feltennem, hogy a rendszer engedje. Remélem okosodtok belőle, nekem nagyon tetszik cikk.
2011. ápr. 10. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Bár sok helyen nem értek vele egyet, nagyon tetszik nekem is a cikk :)
2011. ápr. 10. 11:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi az, amivel nem értesz egyet?
2011. ápr. 10. 11:36
 5/12 anonim ***** válasza:

"azok a nők a magányosak, akik kevés flört-jelzést bocsátanak ki"

Szerintem azok is, akik túl sokat... Mert azért olyan is van :)

Egyébként még nem olvastam teljesen végig...

2011. ápr. 10. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez egy jó bár már többször feltett kérdés.Amire amúgy egyértelmű választ nem lehet adni mert minden szituáció különböző tényezőkből tevődik össze, így a magány megélése és kezelése is más.Szerintem az egyik fő ok hogy kommunikáció nagy mértékben megváltozott inkább személytelen chateléssé fajul és személyes érintkezés egyre jobban leépül.Talán a másik hogy a média egyre jobban belefolyik az emberek életébe és olyan követelmény rendszert épít ki amik kihatnak az emberek értékrendjére és megpróbálnak hasonulni..ha nem sikerül magukban keresve a hibát marcangolják magukat vagy másokra fogják sikertelenségüket elterelve arról a problémáról hogy nem képesek magukat elfogadni,megszeretni.Hisz lehetsz túlsúlyosan és anorexiásan is elégedetlen magaddal vagy akár átlagos testben is.Persze a problémák kezelésére rengeteg olvasmányt lehet találni amit te is linkeltél, csak az élet nem ilyen egyszerű hogy paneleket követve minden úgy fog történni ahogy le van írva hisz a külső tényezők nagyban befolyásolják életünket.
2011. ápr. 10. 11:40
 7/12 szamóca. ***** válasza:

egyetétrek a cikkel.

itt az oldalon is próbáltam már embereket meggyőzni arról hoyg önmagában semmit nem jelent hogy valaki jól néz ki vagy nem, esetleg pluszt, de nem minden. senki nem hitte el nekem...:D

pedig sokkal fontosabb hogy az illető hogyan viselkedik, mit csinál, és hogyan cisnálja azt amit csinál.

2011. ápr. 10. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
mert nem talál mindeki azonnal párt magának...
2011. ápr. 10. 11:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a legnagyobb gond, hogy nincsenek tisztában saját magukkal. Külső és belső szöges ellentéte egymásnak és ez feszültséget szül, nincs harmónia és ez kívülről is meglátszik. Kell egy stabil belső, egészséges önbizalom és megfelelő önértékelés, amit nagyon nehéz kialakítani. Pláne ebben a debil világban. De ha már tudjuk mi a baj, változtatni is könnyebb. :)
2011. ápr. 10. 11:59
 10/12 szamóca. ***** válasza:

semmivel sem lesz könnyebb, mert erről nem tudod meggyőzni az embereket. mint a szemellenzős lovak- már bocs a hasonlatért:D - egyszerűen nem fogják fel hogy nem a külső és a pénz számít, és hogy nincs mit veszteniük.

akárogy magyarázhatod hogy csak merni kell és csinálni kell és magaddal kell jóban lenned, rögtön jön hogy de neki úgyse, mert... és ezer és ezer jónak tűnő kifogás amik valójában semmit nem érnek.

félneka csalódástól... pedig az sem számít semmit ha a végén boldogok lesznek.

2011. ápr. 10. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!