Mielőtt bemegy az ember szülni, még ehet otthon? ÉS ha a vajjudás elhúzódik sokáig akkor szoktak a kismamák enni közben? Vagy nem szabad az esetleges császár miatt? De ha órákig nem eszünk hogy lesz erőnk?
Hat ehetsz, de en ugy jartam, hogy delutan mentem be szulni, es az ebedet kihanytam a szuloszobaban. Ugyhogy sok ertelme nincs enni.
De te mindig ehes vagy, vagy miert olyan fontos hogy egyel meg a szuloagyon is? Amugy nem a kajatol lesz erod, hanem attol, hogy ugyesen veszed majd a levegot, azt csinalod amit a szulono mondani fog neked.
Reggeltol mondjuk delutanig rengeteg mindent megtudsz enni, amig egyszer csak radjohet a szules, es gyorsan menned kell.
Nem mondjak, hogy ne egyel-igyel elotte, de en hanytam is, beontest is kaptam es mentem a wc-re, es hanyingerem is volt ahogy lefekudtem az agyon.
Ha mindig ehes vagy akkor egyel csak!
szio!
én nem császárral szültem, és nyugodtan ehettem még a fájásokig.szőlőcukrot ehetsz, és szénsavmentes vizet mindenképp vigyél.
Nekem 3 korul modták, hogy estére megindítják a szulést és már ne egyek semmit. a baj csak az volt, hogy egész addig sem ettem, mert egyik orvostol a másikig rohangáltam, életemben még ilyen éhes nem voltam...
inni pár kortyot ihattam már a vajúdás alatt, de nem entedték. Ejfélre császár lett, korgo gyomorral voltam másnap uzsonnáig...
Szia!
Ez is már idejétmúlt :( Régen se inni, se enni nem engedték a kismamákat ; mostanra gondolom rájöttek , hogy a nyomáshoz energia kell, az pedig nem a levegőből van . Valószínűleg az esetleges "melléktermékek" miatt féltek. Én 12 órát vajúdtam, közben (amíg nem voltak nagyon erősek a fájások) kekszet eszegettem , gyümölcslevet iszogattam. Igény szerint jártam pisilni és amikor úgy már elég "jónak" éreztem a fájásokat , kértem beöntést , ne legyen baj. Jó, most bele lehet kötni, hogy dehát az még az előző napi dolog :) ; de nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!