Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után, amikor már...

Császár után, amikor már hazamentél, otthon volt veled a párod, hogy segítsen? Legalább egy hetet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár én még nem szültem, remélem jövő év elején már fogok, de megbeszéltük a párommal, hogy egy hét szabit ő is kivesz mindenképpen! Akárhogyan is szülök!
2011. febr. 3. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem császároztak, de így is itthon volt egy hónapig velünk a férjem.Igazából nem segítség kellett, hanem hogy össze szokjon a családunk, és megéljük a legszebb pillanatokat.Gyönyörű időszak volt.
2011. febr. 3. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:

én se császárral szültem de 2 hétig itthon volt.1 hét szülési szabadság jár alanyi jogon minden kispapának.a második hetet meg ajándékba kapta a cégtől:D

Nekem kellett a segítség mert 2 napig erős gát és egyébb fájdalmaim voltak(sok volt a belső varratom)meg össze is kell szokni.Bár én mondtam is neki ha legközelebb lesz baba akkor majdcsak 1 hónap után vegye ki azt az egy hetet,mert mikor már nem volt itthon akkor kezdődtek az éjszakázások:-D

2011. febr. 3. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Itthon volt az első hónapban, szerencsére cégvezető, és megtehette.

Ikreim születtek, és császároztak, így bizony elfért a segítség. Rajta kívül csak a barátokra támaszkodhattam volna, de ők vagy frissen szültek, vagy már dolgoztak. Dajkát egyértelműen nem akartunk, nem neki szültem őket.

Jó volt így, és a kapcsolatunkat is egy új, még fantasztikusabb lépcsőre hozta -pedig a srácok előtt ezt hittem, hogy ez nem lehetséges.

2011. febr. 3. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem császárom volt és 3 hétig volt itthon.Jó volt,bár segíteni nem kellett,mert nagyon hamar rendbejöttem(1 hét),de olyan jó volt együtt lenni.
2011. febr. 3. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Császárral szültem, de csak aznap volt itthon, mikor hazajöttünk a kórházból. Akkorra sem akarta elengedni a cég, szólt, hogy kéne szabi, mert haza kellene vinnie minket, de nem engedték el, így egyszerűen nem ment be, aztán ráírták a szabit arra a napra.

Segítségem semmi, egy teljesen idegen faluban laktunk (szülés előtt 1 hónappal költöztünk oda), semmi ismerős nem volt.

Az "apaszabit" meg akkor kapta meg, mikor a kicsi megkapta a Taj-kártyát, úgyhogy 2 hét után volt velünk 1 hetet, de akkor is rohangált a papírokat intézni.

2011. febr. 3. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Császáros voltam és igen, egy hétig itthon volt velem a párom. Anyukám az első 6 héten minden nap átjött, hozott ebédet, kitakarított, vasalt, szóval segített mindenben. Anyósom is jött amikor hívtam hogy segítsen.
2011. febr. 3. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
minket jól megszívatott a kisfiunk. 09-16-ra voltam kiírva. páromnak előre le kell adni a szabi tervezetet, így már tavasszal kért attól a héttől kezdve 3 hét szabit hogy a kórházba is tudjon jönni utánunk, mert vidéken dolgoznak. Erre a kis kukacos 2 hét után, 29-én született csak meg császárral. Amikor kiengedtek minket a kórházból pont akkor járt le aszabija. Szerencsére a főnöke megértő volt, és az 5 nap apaságin kívül kivehetett még 1 egész hetet.
2011. febr. 3. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!