Császár után, amikor már hazamentél, otthon volt veled a párod, hogy segítsen? Legalább egy hetet?
én se császárral szültem de 2 hétig itthon volt.1 hét szülési szabadság jár alanyi jogon minden kispapának.a második hetet meg ajándékba kapta a cégtől:D
Nekem kellett a segítség mert 2 napig erős gát és egyébb fájdalmaim voltak(sok volt a belső varratom)meg össze is kell szokni.Bár én mondtam is neki ha legközelebb lesz baba akkor majdcsak 1 hónap után vegye ki azt az egy hetet,mert mikor már nem volt itthon akkor kezdődtek az éjszakázások:-D
Itthon volt az első hónapban, szerencsére cégvezető, és megtehette.
Ikreim születtek, és császároztak, így bizony elfért a segítség. Rajta kívül csak a barátokra támaszkodhattam volna, de ők vagy frissen szültek, vagy már dolgoztak. Dajkát egyértelműen nem akartunk, nem neki szültem őket.
Jó volt így, és a kapcsolatunkat is egy új, még fantasztikusabb lépcsőre hozta -pedig a srácok előtt ezt hittem, hogy ez nem lehetséges.
Császárral szültem, de csak aznap volt itthon, mikor hazajöttünk a kórházból. Akkorra sem akarta elengedni a cég, szólt, hogy kéne szabi, mert haza kellene vinnie minket, de nem engedték el, így egyszerűen nem ment be, aztán ráírták a szabit arra a napra.
Segítségem semmi, egy teljesen idegen faluban laktunk (szülés előtt 1 hónappal költöztünk oda), semmi ismerős nem volt.
Az "apaszabit" meg akkor kapta meg, mikor a kicsi megkapta a Taj-kártyát, úgyhogy 2 hét után volt velünk 1 hetet, de akkor is rohangált a papírokat intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!