Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az amit NE csináljon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit NE csináljon egy nö az elsö randin?

Figyelt kérdés
Van egy csomó olyan könyv, hogy "hogyan legyél jó pasi", "hogy csajozz sikeresen", "mit akarnak a nők" stb. Viszont nincs olyan blog, vagy könyv, hogy "mit ne csináljanak a csajok", "mi kell a pasinak" stb Ezt a hiányt szeretném betölteni. Szeretném ha leírnátok elsőrandis rossz és jó tapasztalataitokat pasi szemszögből!
2011. jún. 26. 11:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Ha szoknyába jön az illető hölgy, vegye a fáradtságot és borotválja le a lábát!! illetve a lábáról a szőrt :D
2011. jún. 26. 11:03
 2/28 anonim ***** válasza:
24%

ne vágjon pofákat, ne nézzen másfelé, nem mutassa ki ha unja, ezek hatalmas taplóságok.

jelenjen meg ápoltan, ne 1 mmes kis szórszálakkal pl a karján mert tegnap nem szedte le...

2011. jún. 26. 11:09
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
bocsi, hogy elterek a feltett kerdestol, de csajok, Ti borotvaljatok a karotokat?(elozo valaszaban) -.- mert en nem. 17/l
2011. jún. 26. 11:15
 4/28 anonim ***** válasza:
95%

Én sem borotválom a karomat, mondjuk nekem szerencsém van és alig látszik meg még a szoli is rászőkít.

És én azért nem akarom leszedni a szőrt mert akkor mindig egyre durvább és durvább fog visszanőni míg már majdhogynem olyan lesz a kezem mint egy drótkefe...és akkor örökre szednem kell...

Inkább nem csinálok vele semmit és így pihe puha észre se lehet venni csak ha valaki direkt ezt figyeli.

20/L

2011. jún. 26. 11:18
 5/28 anonim ***** válasza:
73%
Tökfőzeléket.
2011. jún. 26. 11:19
 6/28 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem ilyenekre gondoltam, hogy legyen ápolt, hisz ez természetes. Olyasmire gondoltam, hogy pl.: "A lány nem érkezett pontosan, ez már rosszul indult, aztán határozatlan volt a kaját illetően, annál rosszabb nincs amikor azt eszi amit én, az önállótlanság első jele...."
2011. jún. 26. 11:20
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
De van ilyen blog: [link] tessék. :P Bár szerintem eléggé hülyeség, de olvasnivalónak megteszi egy uncsi vasárnap délután.
2011. jún. 26. 11:40
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

itt van az első randira vonatkozó fejezet:

[link]

2011. jún. 26. 11:42
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk lány vagyok, de ami szerintem kiábrándító a fiúknak az a trágár beszéd, a gorombaság, és a kényeskedés... de ez nem csak az első randin, hanem bármikor. :D Eleinte ne beszélj neki házasságról, meg gyerekről.. :D Ne turkálj az orrodban, ne rágd a körmöd meg ilyesmik. :D
2011. jún. 26. 11:42
 10/28 A kérdező kommentje:
Pasik! Negatív vagy pozitív élmények?
2011. jún. 26. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!