Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az amit NE csináljon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit NE csináljon egy nö az elsö randin?

Figyelt kérdés
Van egy csomó olyan könyv, hogy "hogyan legyél jó pasi", "hogy csajozz sikeresen", "mit akarnak a nők" stb. Viszont nincs olyan blog, vagy könyv, hogy "mit ne csináljanak a csajok", "mi kell a pasinak" stb Ezt a hiányt szeretném betölteni. Szeretném ha leírnátok elsőrandis rossz és jó tapasztalataitokat pasi szemszögből!
2011. jún. 26. 11:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=jxh4797x17w

Bár ez pasi, de azért vicces :P

2011. jún. 26. 11:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Például ne legyen tuskó, ha idő közben elmúlik az érdelődése valami miatt, és nézzen azért néha a szemembe ha beszélgetünk.
2011. jún. 26. 12:08
 13/28 A kérdező kommentje:
Na ma randizok egy Nővel és megírom a tapasztalatokat! De sztem ez a téma megérne egy blogot. Akinek van érdekes sztorija, akár női akár férfi oldalról írja meg nekem, akár priviben is!
2011. jún. 26. 12:23
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
1. szabály első randin soha ne egyél bablevest!
2011. jún. 26. 13:40
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

ami engem, mint nőt zavar az első randin... mondjuk a telefonálás. ha csörög, ki lehet nyomni. én sem veszem fel. akkor ha folyton az időt lesik... ez persze lehet azért, mert randi után még megy valahova, oké, de akkor is, kellemetlen nekem, mert úgy jön le, hogy legyen már vége. hm, nos az anyagiak... én mindig felajánlom, hogy kifizetem a részem, és eddig általában vissza utasították, sajnálom, lehet anyagias vagyok, de az első randin legyek meghívva:) jó, mondjuk ha bele kell adjak az még nem kizáró ok a következő randira. :) hirtelen ennyi:)

23N

2011. jún. 26. 17:58
 16/28 anonim ***** válasza:
73%
11:09es kommentem lepontozásra került, miért? rossz tanács volt? akkor lányok, vágjátok a pofákat, és ne szőrtelenítsetek!
2011. jún. 26. 18:16
 17/28 A kérdező kommentje:
hát csak azért pontoztam le, mert nálam nem kizáró ok, ha a keze szőrös egy lánynak, mondjuk persze ne legyen Yeti, de a szőke 1 mm-es pihe még soha nem zavart
2011. jún. 26. 20:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Egyébként most voltam vakrandin, a nő késett, jó pont hogy küldött smst, és egy-két percnél nem késett többet. Hagytam hogy ő kezdeményezze a témákat, szerencsére nem beszélt az elcseszett kapcsolatairól, ez szintén jó pont. Aztán ettünk gyros-t be akart szállni, természetesen nem engedtem, szintén jó pont. Nem voltak kínos csendek, és kíváncsi volt arra is amit én mondtam szintén jó pont. Annak ellenére, hogy nem volta az az iszonyatos vonzalom elsőre, adok neki még egy esélyt.
2011. jún. 26. 20:37
 19/28 A kérdező kommentje:

Na igen hogy egy pasi mit Ne csináljon az első randin:

http://www.youtube.com/watch?v=kScFWc_5T4M

2011. jún. 26. 21:15
 20/28 anonim válasza:

Tökfőzeléket.

Szerinted ez a válasz hasznos.

Ez a válasz 61%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-26 11:19

2011. jún. 29. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!