Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn megbeszélt randin mi legyen a nyitómondat?
Szval pár hete megismerkedtünk. Azóta elég sok mindent megtudtunk egymásról, és most eljött az ideje, h személyesen is találkozzunk. Mi ilyenkor a legjobb nyitómondat?
Pl. Szia, örülök h végre talákoztunk, és erről elbeszélgetni pár percet h mennyire vártam már, és utánna már úgyis jön a többi, vagy ilyen helyzetbe ki mivel indított?
Igen :) A legegyszerubb és leglogikusabb ilyen mondattal indítani.
Esetleg: Szia, XY vagyok. Nagyon orulok, hogy végre személyesen is megismerhetlek.
Erre o reagál valamit és már el is kezdtetek beszélgetni.
Sok sikert és szurkolok, hogy jól alakuljon a randi :)
Amikor mi a párommal találkoztunk személyesen is a netezés után, bemutatkoztunk, kezet nyújtottunk, majd egyszerre kitört belülünk a nevetés, hogy na ez de hülye helyzet volt! :-)
Aztán elmentünk sörözni...
Igen, erre gondoltam én is, h jó h találkoztunk már v ilyesmi.
Mondjuk most beszéltem vele, és elkezdett hisztizni, szval lehet hagyom, m annak ellenére h azt mondja napok óta h már várja h találkozzunk, ma is megkérdeztem h akkor pénteken biztos h öszejön? letudodott egy ühümmel, meg h csak úgy tud h az öccsét viszi játszótérre azt akkor...na mondom ez így fasza, szval lehet felejtős a csajszi.
1. A csaj felejtős, randizni akarsz, nem homokozni
2. Nincs nyitómondat. Én kezdtem már olyasmivel is: Jó, hogy felismertük egymást, mert sáladat (írta, hogy arról fogom felismerni) nem is vettem észre. Kb. 15 netes randim volt és nem volt 2 egyforma mondat.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!