Ha azt mondja végre hogy szeret és engem akar, akkor miért van fennt társkeresőn?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 15:56
1/27 anonim válasza:
A társkeresőn nem csak társat lehet keresni, hanem új barátokat szerezni!
2/27 anonim válasza:
szia!
sztem hazudik,én szakitottam már ez miatt.ilyenkor jön a szöveg h csak levelezni van fent,meg ismerösökkel tartani a kapcsit,persze.
3/27 anonim válasza:
Állítsd válaszút elé: Ha tényleg szeret , törölje magát a társkeriből.Nem kell magyarázkodás, meg "jajj de én nem is..." Adsz rá pl. 3 napot. Ha nem akarja, akkor....
4/27 A kérdező kommentje:
az van neki odaírva, h komoly kapcsolatot keres, személyes találkozásról is lehet szó...
már többször mondtam neki, az volt a válasz h jajj, meg így úgy, az csak 1 alkalmazás....
legutóbb azt mondta h jó akkor törli magát miattam...
mondtam neki h miattam ne csináljon semmit, saját maga miatt csinálja, de semmi változás.
2011. aug. 27. 16:06
6/27 anonim válasza:
Én úgy látom h ő veled van, lehet szeret is, de ha jön nálad egy jobb nő akkor dobni fog, Sztem ne várd meg.
7/27 A kérdező kommentje:
másfél éve hiteget, nem tudja mit akar, mit érez:S
mikor megmondtam neki végleg h most már hagyjon békén akkor mondta h dehát ő szeret engem. 2 nappal korábban pedig ugyanarra azt mondta h nem tudja :S:S
2011. aug. 27. 16:14
8/27 anonim válasza:
Amiket leírtál, azok alapján vagy ő sem tudja, mit akar, vagy csak hülyít, vagy te addig kellesz neki, amíg nincs jobb. Mert nem is arról van szó, hogy elfelejtette magát letörölni, vagy hogy nem tudja, hogy ez téged nem zavar... én a helyedben hagynám a fenébe.
9/27 A kérdező kommentje:
oké :D
2011. aug. 27. 16:34
10/27 A kérdező kommentje:
még jöhetnek válaszok
köszi
2011. aug. 27. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!