sziaa.Én ugyan így vagyok mint te csak itt én vagyok a férfi,én még nem tettem szóvá neki eddig,de ő szinte minden nap belép mert látom az utolsó belépési idő pontot,én nem vagyok beregisztrálva és teljesen véletlen folytán jöttem rá hogy fent van.Hát ku.rva szarul esik de még nem tettem neki szóvá egyenlőre,ő is azt állítja hogy szeret,de ugyanakkor nem értem minek jár fel oda,szerintem ezzel csak vveregtni akarják a mellüket hogy ha esetleg minnél többen rájuk írnak akkor ez nekik egy vissza jelzés,én szerintem az ilyen embereknek kisebbségi komplexusuk van én úgy gondolom..ez valami kompenzálás lehet és nem feltétlenül társkeresés,de minden esetre ku.rva rosszul esik az a helyzet..
2011. aug. 27. 17:14
12/27 Softness válasza:
a pasiknak kell a szabadság illúziója
2011. aug. 27. 17:56
13/27 Softness válasza:
de léteznek normális pasik is! ne adjátok fel csajok. amég otthon éltem azt hittem minden pasi gyagyás és nem fogok soha egy normálisat találni, de most olyan pasim van (igaz nem magyar) akiben semmi rosszat nem találok, mindent úgy csinál ahogy az tökéletes
2011. aug. 27. 18:00
14/27 anonim válasza:
Hiteget és hülyít téged, elég szomorú, hogy másfél éve hagyod... rég lapátra kellett volna tenned, így azt éred el, h ő fog téged.
2011. aug. 27. 18:19
15/27 anonim válasza:
Mi az istennek kellett lepontozni a válaszomat, hogy társkeresőn barátokat is lehet keresni? Nem így van? DE
Hát akkor meg?
2011. aug. 27. 18:22
16/27 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:22
Utolsó!Barátokat mindenhol lehet keresni!!Miért pont egy sza.ros társkeresőn??Nem fura ez egy kicsit??Én barátokat bárhol találok magamnak más bocsi.
2011. aug. 27. 19:23
17/27 anonim válasza:
Ja és benne is van a nevében hogy TÁRSKERESŐ!!Nem barátkereső..
2011. aug. 27. 19:23
18/27 anonim válasza:
Én csak azt írtam, hogy valaki azért van fent, hogy beszélgessen valakivel ;) szerezzen barátokat.
2011. aug. 27. 19:24
19/27 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:24
Hát nem tudom hogy őszinte legyek nekem még ilyen nem fordult meg a fejembe.Lehet igazad van nem tudom,de mivel én nem vagyok ebbe jártas és nem járok ilyen oldalakra nem tudom,de azért annyira nem jó érzés ott látni a párodat elhiheted neked...mert ott lehet hogy barátságnak indul aztán kitudja mivel végződik,ha érted mire gondolok.
2011. aug. 27. 19:28
20/27 anonim válasza:
Ennyi erővel az életben se barátkozzon senkivel, mert ki tudja mi lesz belőle :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!