Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondja végre hogy...

Ha azt mondja végre hogy szeret és engem akar, akkor miért van fennt társkeresőn?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 15:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:30

Na jó de itt az ír neki aki csak nem akar,tehát itt jóval nagyobb a lehetőség egy ilyen oldalon hiszen rengeteg ember van fent és a legtöbb férfi vadászni van fent ezeken az oldalakon az tuti,a nők lehet barátkoznak de kivan téve a kisértésnek én úgy gondolom..

2011. aug. 27. 19:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Az életben is bőven van ilyen ;)
2011. aug. 27. 19:33
 23/27 Softness ***** válasza:
én is fent vagyok társkeresőn, és be is kukkantok néha (unalomból) Ettől még szeretem, imádom a férjemet és nem is akarom megcsalni és nem fogom és nem is fogok senkivel találkozi, beszélgetek néha valakivel ennyi (nem szexről)
2011. aug. 27. 20:14
 24/27 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

ahogy már írtam megmondtam neki h hagyjon békén, most már elég volt belőle.

azt se tudja mit akar, én meg pocsékoljam rá az időmet? ráadásul bárki akinek ezt elmeséltem, és ti is egyetértetek velem.

2011. aug. 27. 22:40
 25/27 anonim ***** válasza:

Én 2 éve a neten ismerkedtem meg a párommal. Nem egy városban éltünk, és emiatt sokáig csak távkapcsolat volt köztünk. Találkozni sem tudtunk sokáig egy bizonyos dolog miatt, de ez mindegy.

A lényeg, hogy 4 társkeresőn találtam meg őt ez alatt az idő alatt, persze nem ugyanazon a napon vagy héten, hanem idővel. Volt olyan, hogy az egyiken több néven is fent volt. Sőt olyan is, hogy miután megígérte hogy törli magát, újraregelt. Érdekes egyébként, hogy általában kamu adatokat adott meg magáról, talán 3 esetben fedte az adatlap a valóságot.

Én minden alkalommal kiborultam, mert egyébként nagyon mély kapcsolat alakult ki közöttünk, és mondtam neki, hogy nézzen hülyének mást, részemről vége ennek az egésznek. Ez többször is megtörtént, mivel én mindig megbocsátottam. A lebukások után szörnyen érezte magát, sírt a telefonban, hogy nem akar elveszíteni, volt rá példa hogy rosszul is lett, stb. Mondhatni ezt a társkeresős dolgot leszámítva idilli volt a kapcsolatunk.

Ő is jött ezzel a csak barátkozni akarok dumával, de arra a kérdésemre, hogy ezt mégis miért társkeresőn kell tenni, sose tudott normálisan válaszolni.

Már jóideje együtt vagyunk fizikailag is, ide költözött hozzám Budapestre. Megmondtam neki, hogy felejtsük el ezt az egészet, mert az még nem volt egy igazi kapcsolat. De ha még egy ilyen megtörténik, akkor repül.

Bár nem szép dolog, a történtek fényében időnként meg szoktam nézni a társkeresőket. Azóta se találtam semmit, és szeretnék már végre úgy bízni benne, hogy nem is keresgetek többet.

A miénk egy meglehetősen egyedi sztori, a te esetedben azt kell mondjam, hogy ez a fickó csak szórakozik veled. Amikor én rábukkantam ezekre, akkor ő szó nélkül törölte magát, kérnem sem kellett. Ha te megkérted és még így sem tette meg, akkor menjen a p.icsába!

2011. aug. 28. 02:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Csernus találó kifejezése az ilyen pasikra,mint a kedves párod az ,hogy : PP(=puhap*cs)
2011. aug. 28. 03:35
 27/27 A kérdező kommentje:
PP :D:D
2011. aug. 28. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!