Gyereket szeretnék a férjemtől, de Ő azt mondja, hogy túl idős hozzá. Mit tegyek?
Eleve már nagy a korkülömbség köztetek.
Szerintem ő már a kapcsolat elején gyerek nélkül gondolta a családot veled.
Ő ebben a korban egyáltalán, vagy nagyon nehezen fog változni, míg te nagyon sokat fogsz változni az évek során.
Nekem apu 47 volt, amikor születtem. Kis koromban zavart kicsit, de most már büszke vagyok rá!
De mivel nem is ez volt a kérdés: Szerintem ülj le vele, és kérdezz rá, hogy akkor szerinte most neked gyerek nélkül kellene leélned az életedet? Mit gondol erről?
Válassz egy korban hozzád illőt!
Az én férjem 43 éves,és 21 éves fiunk van,lassan nagypapi is lehet már...
De Te tudod!
Nem akarlak piszkálni, de nagyon nagy hiba volt, hogy egy ilyen kardinális kérdést mint a gyerekvállalás időpontját nem tisztáztátok feketén-fehéren még a házasságkötés előtt. Mondhatnám, hogy most már cseszheted. Talán sikerül rábeszélni, de nekem akkor is maradna egy keserű szájízem, hogy rábeszélni kellett, nem közös elképzelés alapján döntöttünk.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!