Minden szülő szépnek látja a gyerekét? Sokszor mondja nekem apu hogy te vagy a legszebb a világon. És ezt már sok helyen hallottam ezt.
Örülhetsz,hogy ilyen apukád van. Az enyém mikor én ennyi idős voltam folyton azt vágta a képembe,hogy úgysem viszem majd semmire,meg hogy egy lúzer leszek. És mivel nem így lett,most utál,és állandóan a sz@rt keveri a hátam mögött!
Szóval örülj,hogy apukád ennyire szeret,és hogy neki Te vagy a legszebb!
25/N
Szerintem a legtöbb szülő a legszebbnek látja a gyermekét, ebben nincs semmi furcsa :) Egyszerűen a legtöbb szülő elfogult a saját gyerekével szemben és nem tudja objektív szemmel nézni, mert akármilyen csúnya is esetleg egy gyerek, megszépíti a szülője számára a tudat hogy az övé, az ő húsa és vére.
De természetesen vannak olyan szülők is akik kevésbé elfogultak és ha látnak egy szebb gyereket az utcán tudják hogy na ez szebb de egyszerűen a lelki szemükkel a sajátjuk a legszebb.
Nem tudom, hogy minden szülő szépnek látja-e a saját gyerekét, de én például igen.
Persze azt is látom, ha egy másik gyerek szép, vagy még szebb, mint az enyém. De számomra akkor is a sajátom a legszebb.
28/N
Az enyém soha nem mondta ezt nekem, sőt, mivel nagyobb darab vagyok, ezért hangosan szokott csodálkozni, hogy párom, hogy tud velem lenni...
Anyukámnak, amíg élt, én voltam a legszebb, még úgy is, hogy ugye duckó vagyok/voltam.
Engem soha nem "vakítottak el" az ilyen dolgok (szeretet, szerelem), ezért valószínű, ha egyszer lesz gyerekem, én se fogom szépnek látni, ha nem az. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz. (de persze nem fogom neki megmondani, ha nem szép, ki vagyok én, hogy kritizáljak?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!