Gyereket szeretnék a férjemtől, de Ő azt mondja, hogy túl idős hozzá. Mit tegyek?
20 vagyok, a párom 42, és majd kiugrott a bőréből, amikor bejelentettem neki a babát.
Olyan büszkén pakolássza a kisruhákat, és olyan boldogan szerelgeti a rácsos ágyat, hogy csak na :)
Nagybátyám 56 évesen agyvérzést kapott,
gonsdolj bele ha ez megtörténik mit kezdesz egy nyomorékkal és egy gyerekkel kimarasz a melóból hogy pelenkázd miből fogtok megélni, miből indsitod el azt a gyereket az életben a kisnyugsdijból.
EGy 43 éves manusz még NEM IDŐS!!! Az én férjem is az volt, amikor megszületett az első gyerekünk. Ez csak kamuduma részéről.
Ám ha nem akar gyereket, akkor ezt tiszteletben kell tartani. Vele maradhatsz, de szenvedni fogsz. Az elején még elmegy, beletörődsz. Később már hiányozni fog, hisz valszeg erősödni fog benned az anyai vágy, pláne, ha látsz egy kisbabát. A végén pedig ha összekaptok, még akár hibáztatni is fogod őt, hogy MIATTA nem lehetett gyereked, mert Ő NEM AKART! Noha te döntöttél úgy, hogy vele maradsz.
Ha ezt átgondolod, látod, hogy nincs jó megoldás. Szomorú s keserű a választás, de sajnos nagyon fontos kérdésben nem egyeztek. Ennek nem lesz mindkettőtök számára kielégítő megoldása. :-(
Saját tapasztalat. Én is jártam ebben a cipőben.
20:54-es.
Ne haragudj, de nem garancia, hogy aki fiatal az életben is fog maradni.
Az én férjem 28 éves volt, mikor meghalt. Épp terhes voltam a gyerekünkkel.
Szóval a kor még nem garancia arra, hogy fel is tudja nevelni őt. Mint ahogy fordítva sem igaz.
23:16nak igaza van te nem társ vagy neki haem egy kellemes szorakozási eszköz nem fogja tönkreteni a dolgokat egy gyerekkel akit élete hátralévő életében eltarthat egy 20 éves nincstelen csitrivel együtt.
Nem bántásból hanem hogy az ő szemével nézd ne légy naiv.
Mennyi huszonéves megy hozzá negyvenes pasihoz...:(Csak nézek!
Én egyetértek, hogy nem idős még egy negyvenes pasi, de mindent a maga idejében ,szerintem...A másik, igaz,hogy egy fiatal is meghalhat,sajnos, de azért, az idősebbnél már benne van a pakliban...
Én büszke vagyok rá,amikor a mi gyerekeink barátai letegeznek, meg fiatalabbnak néznek,rossz érzés lehet, ha az oviban nagypapának nézik a gyerekét egy 40-50 körüli férfinak..
Bocs,nem így akartam írni,nem gyerekét, hanem egy 40-50 körüli apukát nagypapának néznek...8még korán van):)
Nem akarok senkit megbántani,nyilván vannak olyan helyzetek,mikor későn válik apává a férfi és anyává a nő. Sőt ,egyre gyakoribb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!