Gyereket szeretnék a férjemtől, de Ő azt mondja, hogy túl idős hozzá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a férjem 43, eleinte úgy volt, hogy lesz, ami lesz, még nem gondolkodtunk gyerekvállaláson, de ahogy telt az idő, rájöttem, hogy szeretnék tőle, ha nem is most, de 2-3 éven belül, Ő is szereti a gyerekeket, de azt mondja, hogy már túl öreg lenne hozzá, nem lenne jó apa, meg hogy nem olyan beállítottságú. Régebben viszont mondta, hogy egyszer családot akar alapítani velem. Nem értem, hogy miért változott meg a véleménye, vagy eddig miért nem mondta, hogy nem akar abszolút. Ez nekem rosszul esik, persze emiatt nem hagynám el, de én szerettem volna gyereket később. Nem akárkitől, nem csak a gyerek miatt, hanem egy gyereket Tőle. Mit tegyek, ha nem változik a véleménye?2011. okt. 24. 17:53
31/33 anonim válasza:
Szia Kérdező!Mi van veled azóta?Együtt vagytok még a férjeddel?Van már gyermeketek vagy gyermekeitek?Kíváncsi vagyok...már lassan 4 év elment a kérdés kiírása óta..
33/33 anonim válasza:
Próbáltam privátban rákérdezni a kérdezőtől, de már nincs felhasználói fiókja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!