Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik egy netes társkeresőn megbeszélt randi?
pl h beszélnek a neten pár mondatot, aztán felvetőtik h na akkor tali. Megvan beszélve a hely. Mivan ha nem ismerik fel egymást? v élőbe nem is tetszenek egymásnak... Akkor annyi h kössz h eljöttél, azt mindenki megy amerre lát?
Aki már volt ilyen helyzetbe az leírhatná h náluk h volt, meg hova mentek(beülős, sétálós v ilyesmi)
"Akkor annyi h kössz h eljöttél, azt mindenki megy amerre lát? "
Ha nincs szimpátia akkor mit kezdjenek egymással? Ennyi!
Okés :D
Többiről vélemény?
Gyorsan essetek túl rajta még az is lehet, hogy majd tetszetek egymásnak.
Ha nem tetszik mondd meg, hogy nem ilyennek képzelted, bocs. Ennyi.
Én egyszer randiztam így, a netes beszélgetésünk gyakorlatilag arra korlátozódott, hogy mikor találkozzunk. Egy óra múlva ott volt értem, onnantól úgy ment, mintha nem is a neten ismerkedtünk volna meg. Szerintem nincs értelme halogatni a találkozást, neten keresztül mindenki azt mond, amit akar.
Ja, és h hova mentünk.. tél volt és késő este, úgyhogy egy kicsit sétáltunk, aztán felmentünk hozzá. Ott ragadtam éjszakára, aztán már csak azért mentem haza, hogy átvigyem a cuccaim :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!